Двама от основните футболисти на плевенския Спартак – Цветан Петров

...
Двама от основните футболисти на плевенския Спартак – Цветан Петров
Коментари Харесай

Спартак се раздели с двама основни футболисти

Двама от главните футболисти на плевенския Спартак – Цветан Петров и Тони Паликрушев към този момент не са част от тима. Въпросните се разделиха другарски с досегашните си съотборници, треньорите Красимир Бислимов и Петър Ванков. Причината – неспособност да съчетаят отговорностите си на състезатели с тези в специалностите, които упражняват.

Друг проблем е напредналата им футболна възраст – на 17 юли Паликрушев ще навърши 36 години, а 29 юли Петров към този момент ще е на 37 години. Бислимов и Ванков със страдание се разделят с двамата и изричат благодарността си към тях както от представянето им на терена, по този начин и от професионалното им отношение като цяло в подготвителния развой. Нормална реакция, тъй като Цецо и Тони бяха част от гръбнака на отбора през предишния сезон, когато Спартак безапелационно завоюва първото място в Северозападната Трета лига и се завърна в професионалния футбол.

Именно Цветан Петров бе капитан на този състав, вкара и 9 гола през сезона. Макар и централен бранител, Тони Паликрушев опъна 6 пъти противниковите мрежи. Помогна доста и за опазването на плевенската врата, в която влязоха едвам 11 гола в общо изиграните 30 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР