Двама от най-популярните български актьори – Владо Карамазов и Захари

...
Двама от най-популярните български актьори – Владо Карамазов и Захари
Коментари Харесай

Карамазов и Бахаров на нож

Двама от най-популярните български артисти – Владо Карамазов и Захари Бахаров – са в извънредно обтегнати връзки . От най-хубави другари и сътрудници двамата минали на стадий, в който даже не се поздравявали, описват осведомени. Причината е повече от тривиална – пари!

Преди време Карамазов и Бахаров, дружно с Юлиан Вергов, развивали общ бизнес. Фирма, под шапката на която имали няколко много сполучливи театрални плана. Без предизвестие и пояснение обаче, по-големият от двамата братя Бахарови напуснал общото начинание. Отдал се на самостоятелни планове или на такива, в които си партнира с половинката си в живота Дима Алексиева, написа Уикенд. Именно един подобен – „ Поетите” – още повече смразил двамата театрали.

Във въпросното начинание известни артисти рецитират лирика. Като звезда Карамазов също получил покана за присъединяване. Уж всичко било готово, когато в последния миг се отказал. Изправил уредниците пред предизвиквателството да замаскират неналичието му.

Въпреки че крайният артикул се получил и без негово присъединяване, Бахаров бил гневен, че някогашният му сътрудник се подиграл по този начин с него. Алексиева на собствен ред се пробвала да замаскира гафа с това, че очевидно известният и като водещ Карамазов не се чувствал задоволително убеден, с цел да рецитира лирика.

Близки до средите обаче споделят, че Карамазов преднамерено изиграл някогашния си съдружник. Искал да види какво е някой да обещае и най-после да отсъпи от думата си. Нещо повече – Владо нямало по какъв начин да елементарни на Захари за това, че той прибира стахотна облага самичък, а не поискал да работят дружно по плана.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР