Двама от най-атрактивните и разпознаваеми млади артисти - Фики и

...
Двама от най-атрактивните и разпознаваеми млади артисти - Фики и
Коментари Харесай

Фики и DARA в „Като две капки вода“

Двама от най-атрактивните и разпознаваеми млади актьори - Фики и DARA, ще стъпят на сцената в осми сезон на „ Като две капки вода “. Изпълнителят на поредност поп фолк шлагери пръв анонсира присъединяване си в своя Инстаграм профил, споделяйки огромната изненада с почитателите. „ Обичам това предаване, тъй като е най-позитивното риалити в българския ефир. За мен е чест да вземам участие. Гостувах в студиото, когато Миро правеше моя облик, и гледайки го от публиката, още тогава си мислех, каква тръпка и предизвикателство е това. Нямам самообладание да стартира и да видя какви облици иска ми се паднат! “, споделя Фики, който на 24 февруари ще се преобрази за първи път в шоуто.



След като няколко участници в минали издания на предаването се превъплътиха в нейния облик, този сезон DARA ще одобри предизвикването да се срещне с облиците на някои от най-атрактивните български и международни звезди. “Голямата ми фантазия като дете беше да стана актриса, а в този момент предаването ще ме приближи до нея. Влизам в „ Като две капки вода “, тъй като е едно от дребното места, на които се събират представители на целия музикален шоубизнес, там всички сме дружно и се обичаме, а това е доста крепко. Готова съм за изненади и се надявам на забавни облици. Имам обичани, съвременни реализатори, само че нямам нищо срещу да ми се падне и Азис ", споделя певицата, известна с шлагерите " К`во не чу ", " Родена такава ", “Недей “, " Все на мен ", " Darbie " и " Ella Ella ".

Тази година „ Като две капки вода “ за първи път ще показа девет участници, а първите, които към този момент са известни, са Антоан Петров и Георги Симеонов, които бяха определени от феновете след онлайн гласоподаване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР