Двама непълнолетни братя, са нападателите на клошаря дядо Георги. Хлапетата

...
Двама непълнолетни братя, са нападателите на клошаря дядо Георги. Хлапетата
Коментари Харесай

Двама братя от Столипиново задигнали 13-те бона от пловдивския клошар

Двама малолетни братя, са нападателите на клошаря дядо Георги. Хлапетата биха и обраха възрастния мъж на 15 юни на спирка на бул. Марица в Пловдив, написа trafficnews.bg. Те отмъкнали близо 13 хиляди лв., евро и долари от бездомника.
Братята живеят в противозаконните къщи по поречието на река Марица в махалата. Деца са на разграничени родители и безусловно са оставени на произвола на ориста. Не вървят на учебно заведение, а времето си прекарват в разграбване.
В деня на кражбата са отивали рано на молитва в джамията, защото е било Байрям. Фаик и брат му настигнали дядо Георги с колелетата си. По-големият го бутнал на земята и му извил двете ръце. Другото хлапе запушило устата му, с цел да не вика и го преджобило.
В единият джоб, в плик, децата намерили банкнотите, взели ги и избягали към Столипиново.
Там половината пари профукали за ястие, алкохол, облекла и техника. Семейството им също са безработни и необразовани, а парите са им било добре пристигнали. Фаик е 16-годишен престъпно проявен и осъждан.
Седмица след похищението обаче, полицията влезнала в дирите им и ги арестували. Пред проверяващите младежите създали признания за осъщественото закононарушение. Последвало обиск на дома им, където е била открита по-голямата част от отмъкнатата от дядо Георги сума.
С разпореждане на Районна прокуратура – Пловдив двамата са привлечени като обвинени по досъдебното произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР