Двама мъже са с повдигнати обвинения за нарушаване на обществения

...
Двама мъже са с повдигнати обвинения за нарушаване на обществения
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на двама мъже заради инцидента с Месут Йозил

Двама мъже са с повдигнати обвинявания за нарушение на публичния ред поради случай, обвързван с състезател на Арсенал, оповестиха от полицията. 27-годишните Ферхат Еркан от Хайгейт и Саламан Екинчи от Тотнъм, ще се явят пред съда на 6 септември.


Двамата мъже бяха задържани и упрекнати след случай пред дома на халфа Месут Йозил в Камдън предишния четвъртък.

Арсенал разгласи в петък, че 30-годишният Йозил и 26-годишният бранител Сеад Колашинац няма да бъдат в състава им за мача в неделя от Висшата лига в Нюкасъл.

От клуба обявиха, че играчите са отстранени заради " произшествия със сигурността ".

Йозил и Колашинац станаха обект на различен случай в северен Лондон предишния месец. Нито един от тях не пострада.

Изявлението на Арсенал в петък гласи: " Месут Йозил и Сеад Коласинац няма да бъдат част от състава за нашия откриващ мач против Нюкасъл Юнайтед след спомагателни произшествия със сигурността, които се проверяват от полицията.

„ Благосъстоянието на нашите играчи и техните фамилии постоянно е главен приоритет и ние взехме това решение след полемика с играчите и техните представители. Ние поддържаме връзка с полицията и предоставяме на играчите и техните фамилии непрекъсната поддръжка. Очакваме с неспокойствие да приветстваме футболистите назад в състава допустимо най-скоро. "
 Нападнаха Месут Йозил и Сеад Колашнац в Лондон Нападнаха Месут Йозил и Сеад Колашнац в Лондон
Нападение с ножове над футболните звезди на "Арсенал " Месут Йозил и Сеад Колашинац в Лондон. За благополучие и двамата са избегнали пострадвания. Счита се, ч...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР