Двама инспектори на УЕФА са излезли със заключение, че Барселона

...
Двама инспектори на УЕФА са излезли със заключение, че Барселона
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: УЕФА иска Барселона да бъде изхвърлен от ШЛ

Двама инспектори на УЕФА са излезли със умозаключение, че Барселона заслужава да бъде осъден с изваждане от Шампионската лга за идния сезон поради случая “Негреира ”, осведоми испанското издание ABC.

Въпросните чиновници на европейската централа са анализирали абсурда и въз основа на събраната информация са изготвили отчет, съгласно който петкратният отличник на Стария континент би трябвало да бъде глобен.

Сега президентът на УЕФА Александър Чеферин е подложен пред избора дали да се вслуша в заключението на инспекторите, или да изчака първо решението на испанските управляващи, които също работят по случая.

Разкритие сподели, че сред 2001-ва година и 2018-а година каталунците са изплатили 7,3 млн. евро на Хосе Мария Енрикес Негреира за разнообразни услуги, постоянно определяни просто като “консултации ”. Проблемът обаче е, че въпросният човек е бил заместник-председател на Съдийската комисия в Испания. Това се приема за спор на ползи, тъй като е допустимо Негреира да е влияел върху отсъжданията на арбитрите.

Пред " Спорт " от " Камп Ноу " опровергаха за съществуването на сходен отчет и считат, че това е следващата вест, която била имала за цел да ги очерня.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР