Двама гардове вардят тийн идолката Гери-Никол в Тайланд, научи единствено

...
Двама гардове вардят тийн идолката Гери-Никол в Тайланд, научи единствено
Коментари Харесай

Бащата на Гери-Никол я прати с охрана в Тайланд

Двама гардове вардят тийн идолката Гери-Никол в Тайланд , научи само „ Галерия “. Яката дупара за първи път е на екзотична отмора без родителите си. Затова татко й Николай Георгиев-Цайса се погрижил за сигурността й с конвой от двама бабаити.

Въпреки че Тайланд е една от страните с най-ниско равнище на престъпност, таткото желал да е спокоен за щерка си и по тази причина я изпратил с защита. Или най-малко това била формалната версия.

Според слуховете загриженият татко в действителност желал да е наясно с всяка една стъпка на дъщеря му в Пукет, защото за първи път била на сантиментална отмора с гадже. Цайса нямал доверие на ММА боеца Даниел Илиев и се тормозил да не се върнат от екзотичния остров с един повече. Апропо, даже в България таткото на Гери-Никол имал очи и уши на всички места, като даже „ вербувал “ две от приятелките на певицата.

Поп звездата била срещу да движи с защита из една от най-романтичните дестинации, само че склонила, когато баща й предложил да поеме всички разноски. Първоначалната концепция била влюбените да спят в хотел, организиран от муай тай академията в Тайланд, където Илиев бил поканен на лагер. Благодарение на договорката с баща й обаче, Дани и Гери се уредили в 5-звезден ултра първокласен хотел против над 600 лв. на вечер в един от президентските жилища.

Докато кикбоксьорът упражнявал в залата, Яката дупара работела по новото си парче, клипът към което ще е записан точно в Пукет. През останалото време Гери навестявала гаджето в залата и също упражнявала бокс.

Връзката на Гери с Даниел трае към този момент повече от половин година и става все по-сериозна. Двамата дълго време се криеха, правилни на сентенцията, че щастието обича тишината. Едва в Тайланд си разрешиха да се провиснал и да разкрият, че са дружно на екзотичния остров.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР