Двама футболисти на Левски са отказали да подпишат анексите за

...
Двама футболисти на Левски са отказали да подпишат анексите за
Коментари Харесай

Двама от "Левски" отказали да намалят заплатите си

Двама футболисти на " Левски " са отказали да подпишат анексите за понижаване на своите заплати, заяви спортният шеф на " сините " Ивайло Петков в изявление за БНР.
Футболистите на " Левски " подписват анекси за 50% понижение на заплатите Те ще важат за интервала, в който играчите не могат да извършват задълженият си
В края на март от клуба оповестиха, че футболистите ще понижат възнаграждениеята си с 50%, до момента в който трае извънредото състояние в България.

" До през вчерашния ден трима не бяха подписали контракта за понижаване на заплати, в този момент останаха единствено двама. Надявам се разсъдъкът и при тях да надделее и всичко да е наред. Няма да загатвам имена, тъй като се спекулира много. Те не са отказали, просто им би трябвало повече време за размисъл. Тези футболисти чакат диалог с техни юристи и сътрудници, с цел да вземат решение ", сподели Петков.

По непотвърдена информация на " Спортал " тримата, които в началото са отказали да подпишат анекси са Нуно Рейш, Дени Алар и Франко Мазурек.

Според Петков шампионата би трябвало да се доиграе, в това число и с плейофите.

" Лично мое мнение е шампионата да се доиграе. Но да се изиграят единствено два мача и да се спре по-късно шампионата не е съществено. Не може да караме футлолистите да се приготвят 20 дни, с цел да изиграят два мача. Или играем всички кръгове по стратегия или стопираме ", безапелационен е спортният шеф на " Левски ".

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР