Двама френски спортисти, облечени в специални костюми с крила, са

...
Двама френски спортисти, облечени в специални костюми с крила, са
Коментари Харесай

Двама французи се качиха в самолет по време на полет


Двама френски спортисти, облечени в специфични костюми с крила, са скочили от алпийския връх Юнгфрау (4158 м надм. вис.) в Швейцария и са съумели след полет във въздуха да влязат невредими в салона на летях витлов аероплан. Това проличава от видео от каскадата, съобщи Българска телеграфна агенция.

Фредерик Фюжен и Венсан Рефе са упражнявали преди този момент два месеца за свободния летеж рухване и влизане през вратата на самолета, с размери 1,58 на 1,25 метра. В изказване Рефа споделя, че каскадата им е в памет на техния починал съотечественик Патрик дьо Гаярдон, който през 1997 година, облечен в костюм с крила, е скочил от летящ аероплан и след това още веднъж се върнал на борда му.

Фюжен и Рефе обмисляли в началото да повторят неговия трик, само че по-късно решили да скочат от високо място в планина.
Стръмните скални масиви в Алпите са известни измежду скачачите отвисоко, само че този спорт крие смъртоносни опасности. Тази година от юли до момента трима скачачи са намерили гибелта си в Швейцария. Гаярдон умира през 1998 година при несполучлив скок на Хаваите.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР