Двама фенове на Рома са арестувани в Ливърпул заради подозрения

...
Двама фенове на Рома са арестувани в Ливърпул заради подозрения
Коментари Харесай

Фенове на Рома пребиха почти до смърт 53-годишен запалянко на Ливърпул


Двама почитатели на Рома са задържани в Ливърпул поради съмнения в опит за ликвидиране преди мача сред двата тима от 1/2 финалите на Шампионската лига. Запалянковците са взели участие в сборичкване, при което 53-годишен последовател на Ливърпул е потърпевш съществено и е в болница в сериозно положение.

Инцидентът е станал към час преди началния съдийски сигнал в 21:45 ч. Римските почитатели са нападнали група мъже, които са отивали към стадиона. Пострадалият англичанин е изгубил схващане, откакто е бил удрян в главата с колани и по-тежки предмети.

"Двама римски ентусиасти на възраст 25 и 26 години са задържани поради съмнения в опит за ликвидиране и откарани в полицейския сектор, където ще бъдат разпитани от следователи", изясни представител на полицията. Задържани са общо девет индивида поради набези, владеене на оръжия и нарушение на публичния ред. От управлението на Ливърпул оповестиха на уеб страницата си, че са шокирани от случилото се. "Нашите мисли преди всичко са ориентирани към жертвата и неговото семейство в този сложен миг. Ние ще им окажем цялостна подкрепа", се споделя в известието. Мачът приключи с победа на Ливърпул с 5:2, реваншът ще се играе в Рим на 2 май. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР