Двама души са задържани заради жесток побой над свой съселянин

...
Двама души са задържани заради жесток побой над свой съселянин
Коментари Харесай

Двама задържани заради жесток побой в Ружинци

Двама души са арестувани поради нечовечен побой над собствен съселянин в Ружинци. 

Вечерта на 21 май на ул. „ Христо Ботев “ в селото, трима нанесли побой с дървен прът на 19-годишен локален гражданин. Бащата на младежа е подал сигнал на тел.112, оповестява пресцентърът на видинската полиция.

Пострадалият бил с голям брой пострадвания, приели го в незабавната помощ във Видин. При прегледа медиците установили краткотрайна заплаха за живота и настанили пациента за лекуване в болничното заведение.

В хода на подхванатите следствени дейности криминалисти открили създателите на побоя. Това са 45-годишен мъж и синовете му – на 22 и 16 години. Двамата пълнолетни били арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа и приведени в ареста.

Разследването по случая продължава, към момента се обяснява повода за абсурда и нанесения побой. В районно управление (на МВР) на полицията в Белоградчик е формирано досъдебно произвеждане

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР