Двама души са задържани при специализирана акция във Варна. У

...
Двама души са задържани при специализирана акция във Варна. У
Коментари Харесай

Варна почерня от полиция, задържаха...

Двама души са арестувани при профилирана акция във Варна. У тях са открити и конфискувани 55 000 къса с цигари без акцизен бандерол от известна марка на приблизителна стойност 16 000 лева, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Двамата мъже са известни на органите на реда. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна.

Извършени са и инспекции за нерегламентирани транспорти. В хода им са тествани 3 коли и 8 души. Съставени са 3 акта за открити административни нарушавания. По време на интервенцията са тествани 389 МПС.

Проверените лицата са 444, като от тях са арестувани 19 души, оказвали въздействие върху криминогенната конюнктура в района, измежду тях 4 джебчийки.

Четирима души, оповестени за общодържавно търсене, са открити и арестувани. Установен е и един жител на Киргизстан, търсен от Интерпол - обяснява се статута му.

По линия на работа „ Контрол на общоопасните средства” /КОС/ е формиран АУАН за погрешно предпазване на огнестрелно оръжие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР