Двама членове на видинската организация на ГЕРБ се оплакаха, че

...
Двама членове на видинската организация на ГЕРБ се оплакаха, че
Коментари Харесай

Гербаджии се оплакват от дерибеи в партията си

Двама членове на видинската организация на ГЕРБ се оплакаха, че са станали обект на посягане от авторитетни локални съпартийци, като преди този момент неведнъж са били заплашвани.

Неуспялата кандидатка за общински консултант във Видин Янита Каменова заяви, че в петък против събота вечер е било простреляно предното стъкло на неин фирмен рейс, с който транспортира служащи. Тя е уверена, че офанзивата идва от партията, а не от външополитически конкурент.

" Имам много пиперлив език и на доста хора това им пречи, не им е преференциално. Получавала съм много предизвестия, препоръки с усмивка да съм по-обрана в изрече си ", изясни Каменова.

В четвъртък измежду бял ден са срязани четирите гуми на автомобила на новия ръководител на Общинския съвет в Ново село Иво Вергилов.

Посегателството е осъществено сутринта пред постройката на Общинската администрация. И Вергилов е безапелационен, че разправата с него идва от авторитетни съпартийци, откакто преди този момент е бил предупреждаван и заплашван от хора в ГЕРБ, общината и на работното му място.

Каменова и Вергилов желаят среща с Бойко Борисов, с цел да го осведомят за протичащото се във видинската организация на ГЕРБ.

Преди година от вътрешнопартиен напън се оплака и тогавашният общински консултант от гражданската квота на ГЕРБ в Ловеч Виктор Стойчев.

В изявление за ДУМА той изясни, че не е склонен с корупционната управническа политика на партията в региона.

Стойчев също заяви за похищения против фамилни коли, имало е закани и напън против брачната половинка и детето му. Стойчев бе дълготраен шеф на Национална агенция за приходите в Ловеч, само че през август бе уволнен дисциплинарно.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР