Двама членове на американските служби са убити, а шестима други

...
Двама членове на американските служби са убити, а шестима други
Коментари Харесай

2 членове на американските служби са убити, а 6 са ранени в Афганистан

Двама членове на американските служби са убити, а шестима други ранени при престрелка в източен Афганистан, съобщи " Спутник ". За това са удостоверили американските военни чиновници.

" Все още събираме информация и повода или претекстът за офанзивата към този момент не е известна ", съобщи представителят на американските сили в Афганистан полковник Сони Легет.

" Текущи отчети демонстрират, че човек в афганистанска униформа е разкрил огън по комбинираните американски и афганистански сили с картечница ", изяснява той.

Инцидентът е станал на 8 февруари в провинция Нангархар, Източен Афганистан , където американските войски организират интервенция за сигурност.

В момента никоя организация не е поела отговорност за нападението . Новините идват, когато американските сили и афганистанското държавно управление не престават акцията си против придвижването на талибаните.

В същото време американски чиновници и представители на талибаните се пробват да договорят договорка, с цел да спрат спора. Коментирайки въпроса, президентът Доналд Тръмп съобщи в обръщението си за положението на Съюза във вторник, че работи за преустановяване на войната в Афганистан и връщане на американските войски вкъщи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР