Двама чернокожи войници от американските военновъздушни сили са били брутално

...
Двама чернокожи войници от американските военновъздушни сили са били брутално
Коментари Харесай

Почупиха от бой тъмнокожи гей войници, въртели си пияните задници в хърватска дискотека ВИДЕО

Двама чернокожи бойци от американските военновъздушни сили са били брутално пребити в събота вечерта в нощен клуб в хърватския град Задар.

Войниците, които били пристигнали на отмора в Задар от Вирджиния и Джорджия, са били нападнати по време на „ туъркване “ в клуба, където намерено показвали, че са хомосексуалисти, написа Zadarski.hr.

При нападението от страна на огромна група мъже американците едвам са се избавили, като в последна сметка са били превозени в незабавното поделение на локалната болница. Те са получили лекарска помощ, защото главите им са били разкървавени, имали са хематоми от получените удари.

„ През миналата нощ преживяхме един от най-лошите моменти в живота си. В клуба бяхме нападнати от група от 8-10 хърватски мъже. Никога в живота си не съм се чувствал толкоз безпомощно. Изглеждаше, като че няма да ни пуснат живи “, описа шокираният 24-годишен боец. Той е споделил първия си сходен опит в обществените мрежи.

От полицията в Задар потвърдиха, че през нощта против неделя в нощния клуб „ Опера “ е станал случай, при който са пребити двама американски жители на 25 и 24 години. Полицията е получила сигнала към 3,20 часа, като нападението е станало към 3,10 часа.

Органите на реда оповестяват, че двамата потърпевши са били под въздействието на алкохола. Американските туристи не са съобщили на полицията нищо за нападението.

Разпитът на двамата е трябвало да се състои на сутринта, само че по това време те към този момент са напуснали територията на страната, като след това са качили в мрежата своята версия за случилото се.

При нападението над двамата американски бойци са взели участие няколко незнайни лица, които са им нанесли леки телесни повреди, удряйки ги с юмруци и нанасяйки им ритници по главата.

Полицията в Задар работи интензивно за определяне на самоличността на нападателите и аргументите за нападението.

Засега нападателите се търсят за нарушение на публичния ред, което е в областта на нарушаванията, само че следствието ще покаже дали при физическото нахлуване над чернокожите гей бойци е имало детайли на закононарушение от ненавист, което е наказуемо действие.

„ Пътуването, което стартира толкоз добре, завърши по толкоз ужасяващ метод, само че съм признателен, че аз и приятелят ми сме живи!

Имаме няколко синини, само че ще сме добре! “, сподели 24-годишният мъж от Джорджия. Неговият другар на 25 години от Вирджиния показа в обществените мрежи същия роман от болничното заведение в Задар.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР