Двама братя борци, бъдещи национали, нападали и ограбвали туристи по

...
Двама братя борци, бъдещи национали, нападали и ограбвали туристи по
Коментари Харесай

Борците, ограбили туристи в Слънчев бряг, били бъдещи национали

Двама братя борци, бъдещи национали, нападали и ограбвали туристи по мрачно в Слънчев бряг както едно време в мутренските времена.

Мариян и Даниел от Сливен, са били задържани в курорта при акция на Криминалната полиция в Бургас. При обиска в квартирата им били открити крадени скъпи телефони, персонални документи на чужденците, 200 грама марихуана, 10 грама амфетамин, електронна везна и пликчета вид " джъмпър ".

До обирджиите полицията стигнала след голям брой сигнали от летовници, нападани и грабени по еднакъв метод в курорта като описанието на крадците съвпадало при всички показания. Сред жертвите имало и жена, на които бъдещите нациионали не се посвенили да посегнат.

От двамата братя Мариян Ганев е най-титулуваният. Няколко пъти 22-годишният състезател е бил републикански първенец по битка в категория до 92 кг. и му предстояло да влезе в националния тим на страната. 2 години по-малкият му брат Даниел също бил вяра в силовия спорт и имал голям брой оценки от разнообразни шампионати.

При ареста борците създали цялостни признания за 5 обира и им е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ". Сред " жертвите " имало англичани, немци и една молдовска туристка. Двамата братя нападали туристите по алеите в среднощ сред 24 и 3 ч. в разнообразни елементи на курорта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР