Двама братя близнаци от Бразилия претърпяха по едно и също

...
Двама братя близнаци от Бразилия претърпяха по едно и също
Коментари Харесай

Братя близнаци едновременно се превърнаха в сестри

 Двама братя близнаци от Бразилия претърпяха едновременно интервенция за промяна на пола. Това е първият сходен случай в света, написа в. " Дейли Мейл “.

19-годишните Майла Фиби де Резенде и София Албукерк споделят, че не са се припознали като момчета още от раждането си.

" Винаги съм обичала тялото си, само че не харесвах гениталиите си “, призна Майла, която учи медицина в Аржентина.

От детството си близнаците мечтаели да станат девойки, макар подигравките и неразбирането на другите. Майка им пък акцентира, че постоянно е възприемала децата си като дъщери.

Майла Фиби де Резенде споделя още:

" Като дете взех едно глухарче в ръце. Издухах семената във въздуха. Пожелавах си Бог да ме трансформира в момиче. Все още не мога да допускам, че фантазията ми се извършва. А първият ми душ след интервенцията ми беше магически ", сподели тя.

" Живеем в най-трансфобната страна в света. В учебно заведение беше доста мъчно. Някои съученици непрекъснато хвърляха тетрадки по главата ни ", споделя пък София, русокоска, която учи строително инженерство в Сао Пауло.

Близнаците са родени в Тапира, град с 4000 души в щата Минас Жерайс.

Те към момента носят прочувствените белези от сложното си детство: и до през днешния ден те живеят в боязън от малтретиране. Но те споделят, че постоянно са имали поддръжката на фамилията си.

" Родителите ни не се опасяваха от това, което сме, а се опасяваха хората да не ни малтретират “, сподели Мейла.

Дядо им е този, който е платил за интервенциите им. Той продал на търг парцел, който имал, с цел да заплати сметката от 100 000 реала (20 000 долара).

Най-голямата страна в Латинска Америка е известна със своята очевидна хомофобия от страна на крайнодесния си президент Жаир Болсонаро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР