Двама български волейболисти окупираха първите места в индивидуалните класации след

...
Двама български волейболисти окупираха първите места в индивидуалните класации след
Коментари Харесай

Скримов и Сеганов №1 в квалификациите

Двама български волейболисти окупираха първите места в самостоятелните ранглисти след края на втория квалификационен прозорец за европейското състезание през лятото. Тодор Скримов приключи на върха при изпълнителите на сервис. Той записа общо 13 аса в четирите срещи в Хадера. Това прави приблизително по 1 на гейм, като разделя първата позиция с Бурутай Субашъ. Любопитното е, че Александър Николов има 2 аса за 2 гейма, само че младокът игра прекомерно малко и не може да бъде включен в тази акция.

На върха при разпределителите пък е Георги Сеганов. Неговият % на съвършено отиграни топки е 55.66, което го слага пред австриеца Александър Туш с 52.98. Капитанът ни Цветан Соколов е пети при реализаторите и шести при нападателите. Той приключи със приблизително 5.08 точки на гейм и общо 66. По отношение на офанзивата звездата ни е с 53 сполучливи набези или по 4.08 на част.

България завоюва без проблеми квота за европейското през лятото като за 30-и път в историята ще взе участие на финали на Стария континент. След изиграването на останалите квалификации през май ще бъдат разпределени и местата в обособените групи на шампионата.

в. " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР