Двама българи, които работят в земеделския комбинат "Пелагония" в Битоля,

...
Двама българи, които работят в земеделския комбинат "Пелагония" в Битоля,
Коментари Харесай

Двама български работници са в изолация в Битоля след посещение в Италия

Двама българи, които работят в земеделския комбинат "Пелагония " в Битоля, са сложени в домашна изолираност, потвърдиха от Центъра за публично здраве, съобщи Българска телеграфна агенция.

Работниците са под наблюдаване, тъй като са били в Италия. Те дойдоха през вчерашния ден в Битоля и се явиха за обзор в Центъра за публично здраве. Проведен е диалог с компанията, в която работят и е обяснено, че не би трябвало да вървят на работа. Според рекомендациите двамата ще бъдат в домашна изолираност за 14 дни. В този интервал те ще се наблюдават от санитарни инспектори и чиновници на Центъра за публично здраве.

Героите, които рискуват здравето си в италианската "червена зона "

Двамата нямат признаци на заразяване с ковид, само че би трябвало да се изчака този интервал от 14 дни под здравно наблюдаване, сподели директорката Елизабета Кръстевска от Центъра за публично здраве.

Това е първият случай на домашна изолираност на лица в Битоля поради подозрение в ковид. Същевременно министерството на опазването на здравето на Сърбия заяви, че в страната няма инфектирани с ковид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР