Двадесет години от своето създаване ще отбележи на 4-ти октомври

...
Двадесет години от своето създаване ще отбележи на 4-ти октомври
Коментари Харесай

The Center празнува 20 години от създаването си във Варна

Двадесет години от своето основаване ще означи на 4-ти октомври 2022г. от 19:30ч. в Зала Конгресна на Дворец на културата и спорта – Варна едно от най-големите танцови учебни заведения у нас The Center.

Twenter – историята на една съвременна просвета е мултивизуално прекарване, което уредниците дават обещание да запомните за цялостен живот. Звукови и светлинни резултати от бъдещето, епична авторска музика, композирана особено за плана, която ще бъде изпълнена онлайн от петнадесет от най-хубавите музиканти в България, както и гласът на артиста Стоян Радев, са единствено част от детайлите на това театрално премеждие, даващо поръчка да се трансформира в едно от запаметяващите се събития в културния календар на Варна. На сцената ще се качат 100 от най-добре квалифицираните танцьори на учебното заведение, под управлението на 15 от хореографите на The Center от тяхната национална мрежа. Режисьор е създателят и основен хореограф на The Center - Георги Енчев-Гош.

“THE CENTER е тяло. Безспирно танцуващо тяло. Танцуващо своя живот. Танцуващо своята истина. Танцуващо своята безконечност до премала, оттатък личните граници, до кръв. ” – показа за идното събитие той.
Заглавието на спектакъла по никакъв начин не е инцидентно, защото за тези двадесет години през учебното заведение са минали над 10 000 души, които са се докоснали, отнесли със себе си и станали основатели на част от модерната просвета на България, каквато я познаваме през днешния ден. The Center е притежател на над 300 купи и медали от разнообразни танцови надпревари в България и по света, а през годините хореографите са основали над 6000 разнообразни танца. Само една част от многочислените триумфи на танцовата групировка са финалите в телевизионното шоу България търси гений през 2010, 2011 и 2014 година, присъединяване във форматите Танцувай с мен и VIP Dance, първи места в най-квалитетните надпревари за хип-хоп танци Unity Jam, Elite Dance Championship и Hip-Hop International. Танцово учебно заведение The Center е главен сътрудник и съорганизатор на най-големия интернационален танцов лагер на Балканския полуостров OMG Dance Camp за 2017 и 2018 с повече от 350 участници, а от 2007 провежда, два пъти в годината, тренировъчно-обучителни танцови лагери за повече от 120 танцьори, включващи на практика и теоретични занимания. Танцьорите на компанията са постоянни участници в музикални фестивали, реклами за водещи марки и видео клипове, един до друг с едни от най-популярните реализатори на България.

Не на последно място са и обществено виновните интензивности, измежду които групата за деца със специфични потребности, проведена взаимно с Център за обществена рехабилитация и интеграция за деца “Радост ” 2017, спектакълът отдаден на самодейността “Мисли зелено ” 2019 в гр. Пловдив за разделно изхвърляне на боклуци и самодейността на UNICEF- “Големите дребни ”.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР