Два разчленени трупа бяха открити край софийското село Негован. Освен

...
Два разчленени трупа бяха открити край софийското село Негован. Освен
Коментари Харесай

Зловеща тайна: Жена и мъж застреляни в тила, разчленени и в бидони край Негован - дива ревност или... ОБЗОР

Два разчленени натрупа бяха открити край софийското село Негован. Освен мъж, който е прострелян два пъти в главата, е намерено и тяло на жена. На мястото на престъплението е открито и дамско долни дрехи, написа "Монитор ".

Двата натрупа били разчленени, след което прибрани в найлонови пликчета и изхвърлени във варели.

Предполага се, че телата са били там от дълго време, защото са разложени. Досега не е известно кои са жертвите, защото профилите им не съответстват с пуснати за търсене.


Разчлененото в торби и бидони тяло, намерено край Негован, е на млада жена. Преди да бъда разчленена, жертвата е била убита.

Цял ден в неделя полицията бе на място и прави оглед. В събота към 18.00 часа локален гражданин е подал сигнал за открит череп наоколо до водоема на селото, оповестиха по-рано от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Веднага са проведени и към мястото са изпратени екипи от криминалисти и специалисти на Столична дирекция на вътрешните работи.

При осъществения първичен оглед е открито, че откритият череп е човешки открити са и остатъци от тяло. Процесуално-следствените дейности не престават и сега, в границите на които ще се открива самоличността и всички условия към случая.

Cпoрeд пoлициятa cтaвa въпрoc зa eдин и cъщ криминaлeн cлучaй. Позовавайки се на свои източници, NOVA оповестява, че те са били убити в тила, след което са били разчленени. След изстрелите са били разчленени и сложени в пликове и по-късно в бидони.


Според патоантоми, закононарушението е осъществено преди най-малко 10 дни, а останките били разпръснати от бездомни кучета.
Не изключиха опцията да бъдат отрити остатъци и на други жертви.

Огледът на криминалистите продължи целия ден. Никой не беше позволен покрай мястото на закононарушението. Разследващите ограничиха достъпа поради търсенето на улики. Не изключиха опцията да бъдат отрити остатъци и на други жертви.



Предстои да бъдат направени експертизи, с цел да се откри самоличността на телата, както и безапелационната причина за настъпване на гибелта.

Експерти разясниха, че разфасоването може да е направено за прикриване на закононарушението, само че и да демонстрира мощна прочувствена връзка сред килъра и жертвите.

Няма изясненост и дали убийството е осъществено край езерото или труповете са пренесени по-късно, като по-вероятна е вторатa версия.

Подобна свирепост припомня на случая, при който през 2004 година в Перник Кристиян Петров разфасова и прибра във фризера тялото на съученика си.
Възможно е обаче и да не става въпрос за дейности на умопобъркан, а на проведена незаконна група.

Заради изстрелите преди разфасоването е допустимо причинителят да е целял да прикрие следите си, каквато е била практиката на незаконните банди през последните 15 години. Част от "Килърите " са в пандиза за тези закононарушения.

Някои от жертвите им бяха открити години след заравянето им, а други към момента се водят безследно изчезнали.

Село Негован се намира в Столичната община, регион Нови Искър. Именно в Нови Искър бяха два от най-фрапиращите случая на убийства в последните години.

В началото на 2018-а някогашният пандизчия Росен Ангелов умъртви шестима души в къща в града, след което бе открит мъртъв.


В началото на тази година пък, още веднъж в Нови Искър, 25-годишен мъж умъртви двамата си родители, баба си и брат си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР