Два френски булдога, принадлежащи на американската поп певица Лейди Гага,

...
Два френски булдога, принадлежащи на американската поп певица Лейди Гага,
Коментари Харесай

След престрелка - откраднаха кучетата на Лейди Гага, тя дава хиляди долари за откуп

Два френски булдога, принадлежащи на американската поп певица Лейди Гага, бяха откраднати в Лос Анджелис, откакто служителят, който ги разхождал, беше прострелян и ранен, оповестиха американски медии, представени от БГНЕС.
Полицията в Лос Анджелис заяви, че нападателят е взел кучетата и е избягал от мястото на престъплението с кола. Беше обявено, че на мястото е бил прострелян мъж на към 30 години, като самоличността му не е била разкрита.
 Лейди Гага снима в Рим филм за Гучи с тотално изменен имидж Лейди Гага снима в Рим филм за Гучи с тотално изменен имидж
Мегапопулярната певица и актриса Лейди Гага неотдавна бе снимана по улиците на Рим в неразпознаваем тип. Освен че е сменила цвета на косата с...
Най-известният шоубизнес уебсайт в Съединени американски щати TMZ заяви, че Лейди Гага е предложила премия от 500 000 $ за връщането на кучетата, на име Коджи и Густав " без да задава никакви въпроси " на този, който ѝ върне любимците.
Трето куче - Азия, е било избавено от органите на реда на мястото на нападението и по-късно е прибрано от член на екипа на певицата.
Френските булдози са мечтана и скъпа порода, като цената на кучетата с потекло може да доближи хиляди долари. Не е ясно дали домашните любимци на Лейди Гага са били цел на нападението.
Пиарите на Лейди Гага - с същинско име Стефани Германота - не дадоха отговор на молбата на Агенция Франс Прес за коментар.
 Лейди Гага, Брад Пит и Сандра Бълок ще вземат участие дружно в нов филм Лейди Гага, Брад Пит и Сандра Бълок ще вземат участие дружно в нов филм
Нов филм с трите холивудски суперзвезди се чака да излезе на огромен екран в края на тази година, в случай че няма спомагателни закъснения, зар...
Съобщава се, че сега звездата е в Рим за фотосите на " Gucci " – филм на Ридли Скот, в която тя играе някогашната брачна половинка на италианската фешън икона, която беше наказана за образуване на убийството му.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР