Два часа с най-добрите скечове на интернет сензацията ДжиДжи БиДжи,

...
Два часа с най-добрите скечове на интернет сензацията ДжиДжи БиДжи,
Коментари Харесай

Скечове, песни и игри с публиката - днес е шоуто на ДжиДжи БиДжи във Варна

Два часа с най-хубавите скечове на интернет сензацията " ДжиДжи БиДжи ", среща онлайн с псевдо звездите на рапа – Слипо и Флаш, най-заклетия почитател на метъла и рока - Тошко Метъла, началник Добри от „ Кухнята на Ада " и неговата колежка сервитьорката Желязка. Ще забележим първото изявление на най-новата Мис Варна 2019, ще ни забавляват и най-колоритните облици Шушана и Василка, както и станалите известни с техните скъпи кафета, служителите на реда – Старшито и Новобранката.

От " ДжиДжи БиДжи дава обещание още доста песни и игри с публиката. Шоуто е довечера, от 19 часа, Зала 1 на Фестивален и конгресен център. Проверете още в този момент за билети тук.

Звездите на " ДжиДжи БиДжи " канят варненци да станат част от едно незабравимо шоу с доста смях и изненади: " Елате да се забавляваме дружно! Програмата, която сме подготвили особено за огромната сцена, е радикално друга от това, което сте виждали до момента! "

Всеки, който желае да бъде част от най-забавното шоу, може да закупи билети от всяка каса на EasyPay и от касата на ФКЦ. Както и онлайн от тук и тyк. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР