Два български отбора ще радват родните футболни фенове с изявите

...
Два български отбора ще радват родните футболни фенове с изявите
Коментари Харесай

Какво очаква ЦСКА в Европа? Гледайте жребия за Лигата на конференциите по bTV Action!

Два български тима ще радват родните футболни почитатели с изявите си в европейските клубни шампионати най-малко до декември! След като стана ясно, че " Лудогорец " ще играе в Лига Европа, през вчерашния ден (26 август) ЦСКА сътвори мечтаното знамение и в профил " Виктория " Пилзен, с цел да си обезпечи място в групите на най-новия шампионат на УЕФА Лигата на конференциите.

Днес (27 август) ще разберем против кои противници ще се изправят двата отбора. Гледайте директно по bTV Action от 13:00 ч. жребия за груповата фаза на Лига Европа. В 14:30 ч. започва определянето на четворките в Лигата на конференциите.

След като през предишния сезон ЦСКА игра в групите Лига Европа и се показа на равнище против мощни отбори като " Рома ", " Йънг Бойс ", " Клуж " и " Антверпен ", този път " алените " доближиха до четворките в Лигата на конференциите - най-новия шампионат на УЕФА.

Снимка: Lap.bg

По инфарктен метод тимът от стадион " Българска войска " си обезпечи още едно европейско премеждие най-малко до декември. В пресявките към групите ЦСКА се оправи с " Лиепая ", " Осиек " и " Виктория " Пилзен. Срещу чехите триумфът пристигна в последните минути на продължението, а почитателите на трибуните на националния стадион " Васил Левски " бяха в възторг.

Така те попаднаха измежду тези 32 тима, които ще се борят за трофея в първото издание на Лигата на конференциите. Схемата на шампионата е позната - те ще бъдат разпределени в 8 групи по 4 отбора.

Снимка: uefa.com

Ето и по какъв начин са подредени тимовете в урните за жребия:

" Рома ", " Тотнъм ", " Базел ", " Славия " Прага, " Копенхаген ", " Гент ", АЗ Алкмаар, ЛАСК;

" Фейенорд ", " Карабах ", " Макаби " Тел Авив, ПАОК, " Рен ", " Партизан ", " Клуж ", " Зоря " Луганск;

" Унион " Берлин, ЦСКА, " Витес ", " Слован " Братислава, " Яблонец ", " Алашкерт ", " Флора ", " Кайрат "

" Линкълн Ред Импс ", " Рандерс ", " Анортозис ", " Омония ", ХИК Хелзинки, " Макаби " Хайфа, " Бодьо Глимт ", " Мура "

Мачовете от груповата фаза на Лигата на конференциите ще се играят от 16 септември до 9 декември. Директно за 1/16-финалите се класират спечелилите в групите. Тимовете на второ място ще играят плейофи за присъединяване в елиминациите против третите в групите на Лига Европа. Останалите два тима изпадат от евротурнирите. Финалът на Лигата на конференциите е на 25 май в Тирана.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР