Дупките по британските пътища съвсем скоро ще бъдат запушвани не

...
Дупките по британските пътища съвсем скоро ще бъдат запушвани не
Коментари Харесай

Роботизирани 3D принтери ще запушват дупките на британските шосета

Дупките по английските пътища напълно скоро ще бъдат запушвани не от хора, а от специфични роботи.
Роботите ще правят тази активност благодарение на конфигурираните на тях 3D принтери. Роботът независимо ще намира дупката, ще се придвижва до нея и ще я запълня с асфалт . Изпитаният на новата технология стартират тази седмица.

Създателите на новия метода обявиха, че първоначално се сформира карта на развалените пътища. Дупките ще се сканират и ще се нанасят върху картата за реализиране на ремонтните работи. След това поредно, дупка след дупка, роботите ще оправят пътищата.

Експертите смятат, че по този метод няма да се постанова прекомерно честото ограничаване на придвижването по пътищата поради ремонт. Машините без проблем могат да работят през нощта, когато трафикът е напълно слаб. Те ще стартират работа през нощта и ще я завършват преди разсъмване.

Създателите на новата идея означават, че неприятното положение на пътищата и техният ненавременен ремонт мощно намаляват комфорта в градовете. Новите роботи ще трансформират обстановката.

Роботите последователно навлизат във всички сфери на работа и лишават доста работни места. Роботите стават все по-универсални и към този момент трансформират актуалния свят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР