Дунав Русе и Локомотив Горна Оряховица завършиха наравно - 0:0,

...
Дунав Русе и Локомотив Горна Оряховица завършиха наравно - 0:0,
Коментари Харесай

Дунав с реми в последната си проверка

Дунав Русе и Локомотив Горна Оряховица приключиха наедно - 0:0, в последната контрола на русенския отбор преди началото на новия сезон в Първа професионална лига. Дунав бе по-силният тим на терена, само че през първото полувреме съвсем не сътвори съществени рискове пред вратата на гостите. След почивката, когато бяха осъществени и смени, " драконите " нападнаха повече и имаха значително положения, само че до гол по този начин и не съумяха да стигнат.

Преди началото на дуела бе показан публично и съставът на Дунав за сезон 2018/2019 година. Към отбора се чака да се причисли единствено нападателят Мухамаду Мустафа Ндиайе, който игра и през предишния сезон в тима. Девет са новите попълнения в Дунав. Това са двама нападатели - 24-годишният бразилец Глаусио да Силва и 23-годишният Ахмед Ахмедов, трима атакуващи полузащитници - 24-годишният Александър Александров, 26-годишният Иван Коконов и 20-годишният Светослав Ковачев. През новия сезон в тима ще играят и двамата полузащитници - 27-годишният Борислав Балджийски и 24-годишният Даниел Пехливанов, както и 27-годишният бранител Георги Динков и 23-годишният вратар Филип Димитров.

" Надявам се да сме се подготвили добре. Чакаме с неспокойствие старта на новия шампионат. Ще се стараем, ще работим, ще дадем всичко, с цел да се представим по най-хубавия метод ", съобщи треньорът на Дунав Малин Орачев. Той сподели още, че новите футболисти се стараят доста, с цел да се приспособяват по-бързо. " В контролите имаше положителни неща, само че също и не толкоз положителни. Целта пред нас е да почистим тези дребни аспекти от играта, които не са положителни за нас. Очаквам с новите футболисти тимът да се развива и да става от мач на мач все по-добър ", съобщи Орачев.

Той благодари на публиката, като съобщи, че се надява почитателите още веднъж да бъдат 12-ия правилен състезател на Дунав, с който тимът да побеждава в идните мачове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР