Думите на руския президент Владимир Путин за и грешките, типични

...
Думите на руския президент Владимир Путин за и грешките, типични
Коментари Харесай

Китай: Думите на Путин за САЩ по пътя на СССР ви карат да се замислите дълбоко

Думите на съветския президент Владимир Путин за и грешките, типични за империите , ни карат да се замислим надълбоко , разяснява в понеделник представителят на китайското външно министерство Ван Уенбин, представен от ТАСС.

" Това, което сподели президентът Путин, ви кара да се замислите надълбоко. Съвременният свят претърпява обилни промени, невиждани от епохи . Начинът, по който се държат огромните страни, по какъв начин се отнасят към другите страни, освен ще дефинира възхода и падението на тези велики сили, само че ще също дефинират бъдещето и ориста на човечеството ", добавя Уенбин.

Според него Китай постоянно е вярвал, че огромните страни не би трябвало да нападат, сплашват и хулят други страни, нито да им споделят какво да вършат .

" Обърнахме внимание на думите на президента Путин ". Уенбин добави, че великите сили би трябвало да поемат още по-големи отговорности и задължения , да положат повече старания и да дадат повече принос.

" Надяваме се, че всички страни, изключително огромните, ще помнят задачите и правилата на Устава на Организация на обединените нации , ще се грижат за интернационалната система, основана от взаимните старания на всички страни след Втората международна война с преобладаващата роля на Организация на обединените нации, взаимно използване същинския мултилатерализъм и дружно предизвикват демократизацията на интернационалните връзки ", добави той.
 Списък със задания на Байдън, Г-7 и НАТО: Всички дружно против Русия и Китай
Списък със задания на Байдън, Г-7 и НАТО: Всички дружно против Русия и Китай

Америка се завръща - Да обединим съдружниците и да се борим с автокрацията и COVID-19
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР