Думата „ретрограден” се използва прекалено често през последната седмица, а

...
Думата „ретрограден” се използва прекалено често през последната седмица, а
Коментари Харесай

Внимание! Плутон вече е ретрограден! Ето за какво да се приготвим

Думата „ ретрограден” се употребява прекомерно постоянно през последната седмица, а следва интензивно нейното потребление и през идната. В годината на ретроградните планети и Плутон реши да се регистрира и ще бъде назадничав от 22 Април до 01 Октомври.
Понякога омаловажаваме обстоятелството, че и Плутон става назадничав. Да, той е висша планета и при него въздействието даже може да бъде регистрирано като позитивно. Все отново би трябвало да отчетем, че всяко едно ретроградно придвижване дава закъснение и дава наново справяне със остарели проблеми, с които считаме, че сме се справили, само че действително не сме. Всяко едно ретроградно придвижване дава потребност да се обърнем към себе си и да не търсим първопричината в другите.
С други думи вселената ни споделя да спрем и да престанем да упрекваме другите за личните ни проблеми, а да ги потърсим в себе си и да ги решим. Точно в този момент би трябвало да го създадем в доста сфери.
Ретроградното придвижване на Плутон ни демонстрира, че измененията ще настъпват в самите нас и ще са доста мощни, без значение дали сме подготвени за тях. Промяната, която се случва в нас, ще рефлектира и над другите хора, а по този метод, в последна сметка, ще стигнем и до основна обществена и социална смяна.
Плутон постоянно се включва, когато има прекомерно огромно генериране на негативна сила, на остаряла сила, от която би трябвало да се освободим. Той е като чистача на тази сила. Той се включа с цел да почисти и да подреди по един нов метод, без да ни пита дали сме подготвени да се разделим със остарялата сила – проницателно той преценя какво да отстрани и в каква доза, тъй че да освободи път на новото в живота ни.
Определено Плутон желае да ни покаже, че сега сме потънали в яд, в експанзия и неодобрение и не би трябвало да трупаме повече напрежение, а да намерим метод да се освободим от него. Затова и ретроградният интервал на Плутон е по-продължителен.
Ето ги и 5-те значими неща, които би трябвало да знаем за ретроградния Плутон: Промяната е наложителна, изключително п0 отношение на професионалния ви път. Възможно е осъзнаване на остарели гении, допустима е изцяло нова посока в работата ви. Външните промени в обществен проект ще бъдат предхождани от такива в персонален. Нещо остаряло, от вашата персона и вашия темперамент, ще си отиде, с цел да направи място на новото. Ще разгледате позицията си в обществото по един нов метод. Ще за замислите дали сте удовлетворени от актуалната си позиция и по какъв начин желаете да я измененията. Дойде моментът, в който насъбраните познания ще би трябвало да се трансфорат в деяние – в противоположен случай няма да има смяна. Постоянството е това, което ще докара до качествена смяна. Не е належащо единствено да я заявите и да кажете, че сте подготвени за нея, само че и да я извършите до дъно. Източник: http://xyli-leonis.com/
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР