Дуейн Джонсън – Скалата изненада феновете си за пореден път,

...
Дуейн Джонсън – Скалата изненада феновете си за пореден път,
Коментари Харесай

Скалата пуска своя линия дрехи - slava.bg


Дуейн Джонсън – Скалата изненада почитателите си за следващ път, обявявайки, че пуска своя линия облекла. Прекарвайки часове във фитнеса, той взема решение да сътвори комфортно облекло за тренировки и дава мотивация на доста хора.

Звездата е дипломат на марката Under Armour, основала Project Rock, а в този момент е притежател и на лимитираната серия Breaking Barriers.

„ 2020 година ни срита задниците. През 2021-а ние ѝ отвръщаме “, написа Джонсън, показвайки първите кутии с продуктите му, готови за изпращане към клиентите. По неговите думи, те „ би трябвало да разчупят бариерите “ и да покачат духа на хората за спортуване.

Скалата споделя нееднократно, че дължи всичко реализирано във фитнеса на татко си Роки Джонсън.

„ Баща ми беше като трениращ звяр или животно... Винаги ходех с него във фитнеса и го гледах през почивните дни, само че не ми позволяваше да бутам с него “, спомня си Скалата. Когато станал на 12, един ден баща му разрешил да стартира да употребява уредите.

Джонсън изяснява, че всеки мечтае за съвършените мускули, само че когато отиде в залата, първо мисли какво ще кажат другите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР