Дуейн Джонсън – Скалата е обект на обожание от женската

...
Дуейн Джонсън – Скалата е обект на обожание от женската
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън – Скалата разкри тайната си диета, с която вли...

Дуейн Джонсън – Скалата е обект на боготворене от женската половина от човечеството и на подражателство от мъжката половина, поради мощната си и секси физика, която постоянно показва в нищожно облекло.

Миналата седмица 48-годишната суперзвезда разкри видео в своя Instagram профил, на което се вижда какво яде за закуска до момента в който се готви за новия си филм Black Adam. Актьорът е в Хавай, а Скалата споделя с почитателите си, че ролята му изисква доста мощ, отдаденост и изследване на персонажа и историята му. Не по-малко значима е и физическата му подготовка, която включва и прецизна диета, в която разказва най-важното.

Според Джонсън, нормалната му закуска включва цели яйца, белтъци, говеждо филе, овесени ядки и боровинки. Към това се прибавят британски мъфини без глутен, направени с масло, стевия и канела, която да способства за още наслада. Актьорът комбинира всичко това с напитка, цялостна със зеленчуци и фибри.

Скалата приключи клипа си, като благодари на почитателите за тяхното неспокойствие към кино лентата, чиято премиера беше отсрочена поради пандемията. „ Подготовката за ролята стартира още през 2020 година, само че всичко стартира да си идва на мястото. Оставам подготвен за всевъзможни промени и отлагания, които могат да се случат сега. Сценарий, продукция, мощ и диета “, написа той в Instagram.

Филмът Black Adam би трябвало да излезе през декември 2021 година и е спин-оф на плана от 2019 година Shazam. Първоначално Джонсън трябваше да се появи в Shazam като Черния Адам, само че това по този начин и не се случи. Новината за плана беше доказана от артиста през ноември 2019 година с покъртителен пост в обществените мрежи. Той съобщи, че постоянно е желал да бъде супер воин и да пази хората, които обича. Описва героя си като човек със сили, сходни на Супермен, само че разликата е, че Черният Адам няма да се спре пред нищо, с цел да прави положително, написа tialoto.bg.

След като сподели какво яде, с цел да доближи визията на супер воин, Скалата разкри и едно от известните си нездравословни хранения, които прави през седмицата. Той показа видео, на което се вижда, че си е приготвил кокосови палачинки с фъстъчено масло и сладко от ягоди. „ Приятели, насладете се на нездравословната събота, която да споделите с приятелите и фамилията. Работим крепко през седмицата, тъй че би трябвало да се отпуснем през уикенда “, написа артистът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР