Дружеството е заделило 252 хиляди лева за обществената поръчка Водоснабдяване

...
Дружеството е заделило 252 хиляди лева за обществената поръчка Водоснабдяване
Коментари Харесай

Врачанското ВиК си търси застраховател

Дружеството е заделило 252 хиляди лв. за публичната поръчка

Водоснабдяване и канализация ООД – Враца разгласи обществено съревнование за възлагане на социална поръчка с предмет установяване на реализатори на застрахователни контракти. Поръчката е разграничена на две обособени позиции: Общо обезпечаване и Застраховки " Живот ".
По първата обособена позиция сдружението ще подписа застраховки на движимо и недвижимо имущество – " Всички опасности и вреди на имуществото ” и " Пари в каса ”; " Обща гражданска отговорност за активността ”, " Професионална отговорност по Закон за устройство на територията за обекти – първа категория ”; " Отговорност на хотелиера и ресторантьора ”, както и застраховки, свързани с притежаването и потреблението на МПС ( " Каско на МПС ”, " Злополука на местата в МПС ”, " Гражданска отговорност на автомобилистите ”, " Каско на машини ” – строителни и земекопни машини).
По втората обособена позиция сдружението ще подписа наложителна застраховка " Трудова акцидент ”; групова " Рискова застраховка Живот ” и " Здравна застраховка ”.
Прогнозната стойност на поръчката е 252 700 лева без Данък добавена стойност, като по обособена позиция № 1 цената е 207 700лв., а по обособена позиция № 2 – 45 000лв.
Участниците и по двете обособени позиции би трябвало да имат работещи офиси на територията на област Враца.
Крайният период за приемане на предложения или заявки за присъединяване е 19 октомври 2018 г.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР