Другите страни стартираха с организация за тестовете за учениците още

...
Другите страни стартираха с организация за тестовете за учениците още
Коментари Харесай

Красимир Вълчев към управляващите: Върнете още утре децата в училище

Другите страни стартираха с организация за тестванията за учениците още през лятото. Служебното държавно управление не може да се оправи с доставката на тестванията. Призоваваме още на следващия ден децата да се върнат в учебно заведение. Това заяви Красимир Вълчев от ГЕРБ на брифинг в централата на партията.

" Това държавно управление сподели, че образованието не му е приоритет. Образованието е наложително за всяка възраст, без значение от родителите. Правителството сложиха родителите да вземат решение ", добави той.

" Сегашната обстановка в резултат на настоящето управление на МОН. Министърът на образованието би трябвало да пази правото на обучение ", уточни още той.

По думите му децата са натрупали доста дефицити - психически проблеми, обездвижване. Тези възпитаници, чиито родители са избрали да останат у дома, са в окастрена форма на електронно образование. Според него те са лишени даже от ефикасна форма на електронно образование. " Това видяхме и предходната година - внезапно спада мотивацията. Най-големите загуби са загуби на мотивацията за учене ", разкри още Вълчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР