Другата седмица Панама отново ще наложи общонационални ограничения на движението,

...
Другата седмица Панама отново ще наложи общонационални ограничения на движението,
Коментари Харесай

COVID мерки: Мъжете и жените в Панама ще излизат в разлини дни

Другата седмица Панама още веднъж ще наложи общонационални ограничавания на придвижването, изисквайки от мъжете и дамите да излизат в разнообразни дни за празничното извършване на покупки, съобщи Ройтерс, цитирайки министъра на опазването на здравето Луис Сукре.

Централноамериканската страна взе сходни ограничения и през юни в някои от най-засегнатите си от коронавирусната зараза региони. Тогава дамите можеха да излизат в понеделник, сряда и петък, мъжете - във вторник, четвъртък и събота, а в неделя излизането бе неразрешено за всички.
Вчера министърът на опазването на здравето разгласи по малкия екран, че от понеделник, 21 декември, за понижаване на придвижването на хората покупки ще могат да се вършат според от пола - в едни дни ще могат да пазарят мъжете, в други - дамите. На Коледа и Нова година на всички се постанова цялостна карантина.

В четвъртък панамските управляващи оповестиха за 3348 нови случая на инфектирани и 42 умряли, оптимални стойности на дневна база и по двата индикатора.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР