"Другата събота 1,5 млн. унгарци ще излязат на улицата в ...

"Другата събота 1,5 млн. унгарци ще излязат на улицата в

Георги Марков: Орбан е герой и борец за демокрация

"Другата събота 1,5 млн. унгарци ще излязат на улицата в своя марш по случай 65 година от Унгарското въстание, с цел да кажат отлично на Виктор Орбан. Браво, тъй като връща на всички маджарски фамилии с деца платения от тях налог за 2020 година, тъй като дава на всички унгарци 13-та пенсия до живот, че дава 33 хиляди евро на всяка жена, която се обезпечава и има второ и трето дете и освобождава от налог всички работещи до 25 година ". Това сподели Георги Марков пред Българска национална телевизия.

"Няма по какъв начин да влизам в неприсъствен спор с Клара Добрев, само че в случай че не знае минималната заплата за докторите е 2000 евро ", сподели още той.

Категоричен е, че унгарският народ ще благодари на Орбан, че "не клекна на Европейски съюз и не разреши да се изучава джендър идеологията ".

Орбан не е срещу хомосексуалистите. "Никога не съм споделям, че той е избиран три пъти поред с 3/3. Избиран е три пъти подред с 2/3 ", сподели още той.

Съобщи, че пет социологически организации споделят, че в случай че изборите са в неделя той ще спечели 125 от 199 мандата. "Защото пази националния си интерес, тъй като 2015 година сподели, че поставя ограда, тъй като идва мигранти, които са троянския кон на тероризма. 6 година по натам всички дойдоха на тази теза и на последния Съвет на Европейски съюз 12 страни молят съюза за пари за огради ", сподели още Марков.

"ЕНП не изключи Орбан, а Орбан остави ЕНП, тъй като това не е ЕНП на Кол, тъй като ЕНП се социалдемократизира. Най-западната страна, която ръководи "горкото " ЕНП е Словения. Меркел унищожи своята партия. Християндемократическата партия на Германия се срути, тъй като тази госпожа социалдемократизира своята партия. Що за християндемокрация е да признаеш гей браковете? Що за християндемокрация е да кажеш лудостта "Елате, ще се оправим ". Е, не се оправиха. И ти си майка и допускам съчувстваш на родителите на изнасилената заклана Сузана от иракски мигрант във Висбаден. 15-годишната Миа в град Кандел, заклана от афганистанеца Абдулах, тъй като не желае да прави секс с него, а Меркел го извикала да го интегрира. Това е Германия на Меркел и партията ѝ се срути ", изясни той.

"20 генерала и адмирала във Франция през май писаха до Макрон със следното наличие: " Франция е във война, която ние губим. Миграцията тържествува във Франция ". Що народ бе заклан. По подигравка на ориста в сряда млад французин се обажда на майка си, а тя не подвига. Когато отиват намират главата на майката отрязана на масата. Това ли е демокрацията? Това ли са европейските полезности? Вие погубвате християнска Европа и би трябвало да извършите монумент на Орбан, че я пази! ", безапелационен бе Марков.

Според него Себастиан Курц е извънреден политик. Направи две изказвания преди две седмици, че няма да допусне нито един афганистанец в страната си. Три дни в следствие го сготвиха. ЕНП има колкото да сиромашката три кмета в Европа, сподели още той.

И бе безапелационен, че Орбан е естественият водач на дясното в Европа, "защото е воин и герой за народна власт ". Бъдещето е Европа на националните страни, или ще бъдем християнска страна, или няма да ни има, сподели още Марков.

Източник: dnes.bg