Дръзката и реалистична криминална драма, смятана за една от най-успешните

...
Дръзката и реалистична криминална драма, смятана за една от най-успешните
Коментари Харесай

Сръбският криминален филм с българско участие „Южен вятър“ вече в кината

Дръзката и реалистична престъпна драма , считана за една от най-успешните сръбски ленти за всички времена, следва да превземе и българските кина от 11 януари . В нея вземат участие редица известни актьори от западната ни съседка - Милош Бикович, Миодраг Радонич, Драган Белогрълич и Небойша Глоговац, както и обичаните български артисти - Христо Шопов и Ивайло Захариев .

" Бих споделил, че " Южен вятър " е много лют. В него вземат участие доста сръбски звезди, а аз играя глупавия. Още първоначално публиката ще стане очевидец на българска женитба ", загатна артистът Ивайло Захариев в студиото на
Сюжетът на " Южен вятър " се завърта към живота на Петър Мараш – член на белградската автомобилна мафия, за който нещата стартират да се подреждат. Член е на клана, управителен от опитния необут, прочут като " Царя " и всичко върви добре. Работата се прави, парите стигат за всички и си нямат проблеми с полицията. Всичко обаче ще се промени, когато Мараш открадва неверната кола и влиза в спор с прославен нарко клан.
 Южен вятър NOVA
Хитовата продукция, която ще се популяризира у нас от Лента с поддръжката на NOVA, към този момент може да се похвали с присъединяване в редица фестивали и награди. „ Южен вятър “ е с най-успешната премиера на сръбски филм за последните 20 години. В дебютната седмица е бил гледан от над 80 000 фенове и 5 поредни седмици е преди всичко. Лентата има над 700 000 фенове по целия свят досега и над 2 милиона евро доходи, което я слага измежду най-успешните сръбски филми за всички времена.-->

Режисьор, сценарист и продуцент на лентата е Милош Аврамович , който управлява продуцентската компания Rezim doo. През последните няколко години взе участие в продуцирането на доста филми и телевизионни сериали като " Cizmasi ", " Senke nad Balkanom " и " Trail of the Beast ". Продуценти на " Южен вятър " са Татяна Жежел Гойкович, която през 2015 година е оповестена за Продуцент на годината от FDU, и Милош Бикович, който също взе участие във кино лентата и има над 10 функции в театри в Белград, тв сериали по сръбската и съветската национална телевизия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР