Дръзка млада дама седна срещу Михаил Билалов. 19-годишна студентка застана

...
Дръзка млада дама седна срещу Михаил Билалов. 19-годишна студентка застана
Коментари Харесай

Шок в "Стани богат"! Билалов се изложи жестоко пред 19-годишна мадама, надупчена с пиерсинг и щракала се гола

Дръзка млада дама седна против Михаил Билалов. 19-годишна студентка застана на горещия стол в " Стани богат ". Присъствието й бе извънредно нехарактерно. Ниският глас и съвсем голата глава безусловно шокираха част от публиката.

Това не бе всичко. Младата дама, с пиерсинг на ушите, веждата и долната джука, си призна, че обича да се снима гола, а от време на време даже въвлича и приятеля с в палави фотосесии.

Първият въпрос бе тъкмо по нейната тематика, а точно " Къде човек може да се слее с тълпата единствено в случай че е изцяло гол " . Естествено отговорът не бе проблем изключително за нея и с усмивка младото момиче маркира отговор " На нудистки плаж ".
Оказа се, че тя е добре и с библейските тематики, тъй като без проблеми даде отговор и на идващия въпрос. " Библията съм я чела преди 100 години, само че това си го припомням ", споделя тя.

" Голяма куражлийка съм, майка ми ме направи такава. Не познавам същинския си татко, само че доведеният ми доста ме е подкрепял ", призна тя пред Билалов.

Водещият на " Стани богат " обаче се изложи на следващия въпрос към върха. Билалов изчете името на Борис Джонсън с погрешно акцентиране, а това не е първият път, в който той бърка тъкмо в това отношение.

Все отново участничката не обърна внимание на протичащото се, а продължи да покорява въпроси. След няколко мъдрости тя попадна на въпроса " В какво се трансформира телесната лой, когато човек отслабва здравословно? ".

А. Кислород и калций
В. Азотен оксид и сяра
С. Въглероден диоксид и вода
D. Амоняк и хелий



Докато задава въпроса, камера улови Билалов по какъв начин си чопли ноктите. Този му табиет не за първи път също прави усещане на феновете. Този въпрос също затрудни участничката, което реши, че става въпрос за киселина, само че след употребен жокер умно се насочи към правилния отговор - C.

За нея най-труден бе въпрос обвързван с световноизвестния актьор Кристо. Той я накара и да се откаже с 2000 лв. и да завърши играта си на стола на благосъстоянието. Все отново ексцентричната й персона ще остави диря в шоуто вечно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР