Драмите в живота на Анахид Тачева не спират. Тревоги отново

...
Драмите в живота на Анахид Тачева не спират. Тревоги отново
Коментари Харесай

Анахид Тачева съсипана: Дъщеря й пак залитнала по алкохола след двата опита за самоубийство

Драмите в живота на Анахид Тачева не стопират. Тревоги още веднъж ѝ създавала щерка ѝ Теодора, плод на любовта ѝ с огромния артист Коста Цонев. Щерката на именитата говорителка отново залитнала по алкохола, откакто известно време не пиеше, защото направи два опита да посегне на живота си и сякаш преодоля депресията, която я бе налегнала.

Сега обаче Теодора постоянно можела да бъде видяна да изкарва часове наред на масите в капанчетата към жилището ѝ в София в компанията на алкохолни напитки. Близки до сестрата на Димитър Цонев споделят, че тя отново влезнала в циничен кръг и не можела да си откри работа, която да я удовлетворява. Теодора дотам изгубила предпочитание да бъде пълноценна, че даже не желала да се грижи за домашния си любим куче и го дала на познати.

Тя е майка на две деца – Мария и Дейвид, които са от разнообразни татковци, все чужденци. В момента не е ясно дали са при нея, или татковците им се грижат за тях. Още преди да се прибере в България и да опита да посегне на живота си двукратно, дъщерята на Анахид имаше проблеми с управляващите в Италия, които бяха на косъм да ѝ лишават родителските права над сина ѝ Дейвид. Тогава Цонева нямала никакви приходи, а с бащата – италианец по генезис, били разграничени. Така институциите на Ботуша насмалко да дадат детето им за осиновяване, само че в последния миг Теодора намерила юрист, който да ѝ помогне. Момченцето още веднъж щеше да попадне в приемно семейство, когато през 2017 година майка му се нагълта с хапчета и щедро количество алкохол и изпадна в кома. Именно Анахид, прибрала се по неотложност от Съединени американски щати, съумя да вземе невръстния Дейвид.

Щерката на Теодора – Мария, е към този момент в тинейджърска възраст и е от връзката ѝ с американец. Известно време момичето живееше при него в Щатите. После бе ту при майка си, ту при татко си. Баба ѝ Анахид също я бе поела за няколко месеца. През 2019-а още веднъж се разчу, че наследничката на Коста Цонев наново е направила опит да се самоубие. После вдовицата на брат ѝ Митко я извади от рецесията, помагайки ѝ да си купи жилище и намирайки ѝ работа в огромна компания. Теодора обаче не се оправи с позицията. След това опита да прави японски разтривки и да бъде детска учителка, само че без триумф. По специалност тя е джаз певица, само че у нас не открива поле за изява. Според осведомени разчитала финансово на другари, както и на по-малката си полусестра, която е от втория брак на майка ѝ с починалия към този момент предприемач Васил Тачев. И сега Анахид живее при нея в Америка и няма желание да се прибира у нас, писа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР