Драматично видео, направено от видеорегистратора на кола, която приближава падналия

...
Драматично видео, направено от видеорегистратора на кола, която приближава падналия
Коментари Харесай

Вижте първо ВИДЕО на ужасяващия момент, в който 950-тонния мост рухна над колите на магистралата в Маями

Драматично видео, направено от видеорегистратора на кола, която доближава падналия преди седмица пешеходен мост в Маями, е уловило момента на нещастието. 950-тонното оборудване пада върху преминаващите коли, само че клипът разкрива също по този начин, че върху моста в този миг е имало нищо неподозиращ служащ, оповестява " Дейли Мейл ".

На фрагментите се вижда по какъв начин мъжът работи на горния ляв завършек на моста, до момента в който колите минават под него. Когато се случва случая, мъжът е подхвърлен във въздуха, а по-късно пада в руините.



Засега няма точна информация дали служащият от видеото е 36-годишният Наваро Браун, чиновник на Structural Technologies VSL, който е работел на мястото и е измежду шестте жертви, или е единствено ранен.



Видеото демонстрира също по този начин и шокираните водачи, които излизат от колите си и бързат да оказват помощ на потърпевшите.



Съоръжението, издигнато на 10 март, е коствало 14,2 милиона $, като за изработката му е употребена нов способ за градеж. Според изданието, мостът е издигнат на друго място, след което е превозен и инсталиран, което е икономисало време и старания към отбиването на придвижването по пътя. Това е първият път, в който толкоз огромно оборудване е инсталирано посредством този способ, като е доста евентуално точно това е повода за нещастието, което ще бъде открито от специфична комисия, която проверява трагичното произшествие.



Проектът за моста е бил на близкия „ Международен университет Флорида “, като задачата му е да свързва основната постройка на образователното заведение със студентския кампус, намиращ се от другата страна на пътя. Монтажът на моста е приключил на 10 март, а оборудването е трябвало да бъде намерено публично през 2019 година

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР