Драмата с тайландските деца, заклещени в наводнена пещера, предизвика световния

...
Драмата с тайландските деца, заклещени в наводнена пещера, предизвика световния
Коментари Харесай

Какво щеше да стане, ако деца бедстваха в пещера в България

Драмата с тайландските деца, заклещени в наводнена пещера, провокира международния интерес и състрадание.
Трудно е обаче да удържим въображението за това какво би станало в една огледална обстановка, която се развива някъде тук. Нещо сходно:
Ден първи
Телевизиите са там, а пред пещерата са се събрали обезверените родители на децата, които са непрестанно питани по какъв начин се усещат. Когато отговорят, че не се усещат добре, са питани по какъв начин по-точно и какъв брой недобре се усещат. Не се усещат добре.
Ден втори
Във фейса потеглят статуси " Pray for Bulgaria ", а някои сменят профилната си фотография със същото лого. С сходни дейности половината работа е свършена - всички отдъхват облекчено и не престават да се занимават със свои си работи.
Ден трети
Премиерът Борисов идва, само че си потегля след час, тъй като би трябвало да гледа полуфинала сред Англия и Хърватска. Обещава, че незабавно след мача ще се заеме със случая - по този начин или другояче ще има три празни дни до финала, могат да се оползотворят със избавителни дейности. Корнелия Нинова декларира на конференция, че по времето на Българска социалистическа партия не е имало деца, заклещени в пещерата. Борисов отвръща, че проблемите са заложени още от кабинета " Орешарски " - Българска социалистическа партия по някакъв метод са разместили тектонните плочи и в този момент всички страдат от това.
Ден четвърти
Появяват се избавителни екипи от Европейски Съюз. Никой обаче не ги желае, тъй като всички са срещу европейските полезности, които са педерастки. Случайно или не, драмата доближава до холивудска звезда - дано да е Ди Каприо - който афишира, че ще заплати цялата акция по изваждането на децата. В нашенския фейс му се изяснява да не се меси, тъй като не е осведомен с тукашните проблеми и е доста елементарно от Холивуд да даваш пари и ум.
Ден пети
Премиерът идва още веднъж на място. Говори за Западните Балкани и Китай. Отчита: безработицата понижава, автомагистралите стават повече. Надява се към този момент да се реши тоя проблем с децата в пещерата, че да му се махат от главата. А тези заклещените даже не са с увреждания, ще се оправят.
Ден шести
Пред пещерата към този момент са се събрали медии от целия свят. Тук таме са се появили амбулантни търговци, които продават българския байрак, захарен памук и други работи. Но ето - идва Валери Симеонов. Там е, с цел да уведоми останалите, че подвигат прекалено много звук и след 21.00 часа това към този момент няма да е разрешено. На потегляне Симеонов смъмря децата за крясъците, които се чуват от вътрешната страна от пещерата.
Ден седми
Времето се оправя, водата се отича и знамение - децата съумяват да излязат сами.
Борисов регистрира величествен триумф за ГЕРБ.
Валентин Радев дефинира станалото като доблестна демонстрация на Министерство на вътрешните работи.
Владимир Каролев споделя, че в случай че пещерата беше застроена в точния момент, изобщо нямаше да се стига до там и че всичко е по виновност на псевдоеколози.
Волен Сидеров не е схванал какво става - бил е в Крим, където е отбелязал неведнъж, че това е изконна съветска територия.
Карадайъ приказва някакви неща на конференция, само че нищо не му се схваща.
Халваджиян незабавно афишира, че ще прави риалити, където ще вкара в пещерата Азис, Кичка Бодурова, Криско, няколко трансексуални и един ром, да види какво ще стане. Предаването, озаглавено " VIP Cave ", ще се излъчва през есента, водещи са Иван и Андрей, а вие в никакъв случай не сте гледали нещо сходно.

Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР