Dr.Web LiveDisk е програмен продукт, основан на стандартния скенер на

...
Dr.Web LiveDisk е програмен продукт, основан на стандартния скенер на
Коментари Харесай

Dr.Web LiveDisk 9.0.0 – 19.01.2022

Dr.Web LiveDisk е софтуер, учреден на общоприетия скенер на известната антивирусна стратегия Dr.Web. Той разрешава да възстановите системата си при положение, че, в резултат на вирусна интензивност, компютърът не може да бъде сканиран по естествения метод. С помощта на спешния диск ще можете освен да почистите компютъра си от инфектирани и подозрителни файлове, само че и да се опитате да „излекувате“ инфектираните обекти. Позволява прекопирване на значими данни.

Dr.Web LiveDisk съставлява самозареждащ диск въз основата на Linux и е предопределен за инспекция и лекуване на компютъра, за работа с файловата система, за обзор и редактиране на текстови файлове, за обзор на уебстраници и водене на електронна преписка. Притежава елементарен, комфортен интерфейс.

Dr.Web LiveDisk може да ревизира hosts файла, има логаритми за различаване на руткит (rootkit) и буткит (bootkit) файлове. Разполага с редактор за систематичните регистри, който може да промени настройките за всички Windows операционни системи, конфигурирани на работната станция.

Dr.Web LiveDisk може да бъде конфигуриран автоматизирано да отстранява откритите закани или да ги слага „под карантина“. Така ще имате опция да възстановявате файлове попаднали под карантина при подправено сработване на антивируса. Лиценз: Безплатен (Freeware) .

Изтегли: (832 MB)
Изтегли: (189.26 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР