ДПС приветства възложената на ДАНС от главния прокурор Иван Гешев

...
ДПС приветства възложената на ДАНС от главния прокурор Иван Гешев
Коментари Харесай

ДПС приветства идеята на прокуратурата за анализ на целия процес по приватизация

ДПС приветства предоставената на ДАНС от основния прокурор Иван Гешев цялостна инспекция на целия приватизационен развой. Това стана ясно от думите на ръководителя на Движението Мустафа Карадайъ. "В разнообразни интервали на приватизацията са работили разнообразни закони, само че въпреки това обществото желае да знае всичко за приватизацията. От тази позиция приветстваме концепцията на прокуратурата да се направи разбор на целия развой ", сподели пред публицисти в Народното събрание Карадайъ.

Според него има доста разнообразни отзиви и тълкования на този развой. На въпрос дали има съмнителни покупко-продажби, ръководителят на Движение за права и свободи отговори, че мъчно може да каже и още повече, че не се дефинира понятието "съмнителни ". Според него прокуратурата би трябвало да се остави да извърши инспекция.

"Щом Министерският съвет се занимава с тематиката за машинното гласоподаване, значи вероятността то да се случи е малко по-голяма ", уточни още Карадайъ. Той добави, че от Движение за права и свободи ще се срещнат с концепцията на държавното управление. Според тях значимият въпрос е какъв тип машинно гласоподаване вероятно ще се ползва. Председателят на Движението означи, че в случай че Министерският съвет се обърне към Движение за права и свободи, те ще спомагат. "Ние имаме експертиза в тази сфера ", сподели още Карадйъ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР