ДПС отказва да разговаря с Продължаваме промяната-Демократична България.Прочетете ощеПП-ДБ обръщат

...
ДПС отказва да разговаря с Продължаваме промяната-Демократична България.Прочетете ощеПП-ДБ обръщат
Коментари Харесай

Байрам Байрам: Интриганти деребействат на гърба на ДПС зад името на Доган

ДПС отхвърля да беседва с " Продължаваме промяната-Демократична България ".
Прочетете още
" ПП-ДБ обръщат Народното събрание на детска градина, вършат единствено бели и пакости. Президентът им се скара като педагог и им сподели какво би трябвало да вършат. Едва ли не обръщат Народното събрание в място за игрички. Винаги сме подкрепяли антикорупционното законодателство, само че е смешно те да приказват за антикорупция ", съобщи зам.-председателят на ПГ на ДПС Байрам Байрам пред Bulgaria ON AIR

По думите му отделилите се от Движение за права и свободи депутати нямат решение за договаряния с ПП-ДБ и не престават да блокират груповите органи.

Натиск върху депутатите от Движение за права и свободи

" Има невиждан напън над народните представители от Движение за права и свободи. Обикаляне на хотелите, блъскане по вратите, телефонни позвънявания през нощта, обещания за постове... От две седмици и не е спряло. Над мен няма напън, знаят моя темперамент - на бялото никого няма да кажа черно. В последната предизборна акция всички претенденти за народни представители споделяха на хората, че би трябвало да има постоянен кабинет, с цел да им бъдат решени проблемите. Някои политици мислят какви далавери да създадат ", заяви депутатът от Движение за права и свободи. 

Байрам Байрам уточни Джевдет Чакъров като един от хората, оказвали напън върху регионалните структури на партията.

" Ако не го създадат, значи са срещу Ахмед Доган, а той в никакъв случай не ни е учил на такива неща. Това не са полезностите на Движение за права и свободи. Интриганти желаят да продължат да деребействат на гърба на партията зад името на доктор Ахмед Доган. Заради тях се случва това ", сподели още гостът.

Байрам акцентира, че в последните седмици хора обикалят селата и споделят, че българите завладяват партията, което, по думите му, е доста притеснително. Няма напрежение към обществото, само че има напрежение в Движение за права и свободи, означи събеседникът.

Кой не желае мощно Движение за права и свободи?

Според Байрам има фактори, които не желаят Движение за права и свободи да бъде монолитно, мощно и да реализира по-добри резултати. 

" Може би тези от вътрешната страна са маша на някой различен. Връзката сред Пеевски и Доган е като сред татко и наследник, те нямат потребност от медиатори. Когато пристигна времето, те ще седнат и ще изяснят този проблем в Движение за права и свободи. С господин Пеевски и екипа работим за Движение за права и свободи, не за основаването на нов политически план. До изборите нещата ще се изгладят. В някои хора страхът надделя над смелостта ", изясни депутатът.

Байрам е на мнение, че шансът за кабинет в 50-ото Народно събрание е привършен и няма смисъл да се губи повече време. 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР