ДПС настъпва през служебния кабинетСлед масови уволнения преди два дни

...
ДПС настъпва през служебния кабинетСлед масови уволнения преди два дни
Коментари Харесай

БОЕЦ: ДПС настъпва през служебния кабинет

ДПС настава през служебния кабинет

След всеобщи уволнения преди два дни за зам. регионален шеф на Видин е назначен (отново) Шишман Чаушев – някогашен началник на БУЛГАРГАЗ от времето на Орешарски с протекцията на Движение за права и свободи и Пеевски.

Това не е изключение, фрагментите на Движение за права и свободи и ГЕРБ са в нахлуване в държавната администрация през кабинета на Радев – въплъщение на новата коалиция на Петата колона – Радев, ГЕРБ, Движение за права и свободи.

БОЕЦ разкриваме схемата за връщане на статуквото и мафията на власт. В ход е сюжет на надълбоко окопаване и завладяване на властта и дълъг мандат на Радев – избори след идните избори. Целта е връщане на ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт, като следения през държавната администрация избор ще бъде употребен за задачата – към 200 – 250 000 гласа. Част от тях ще бъдат ориентирани към партията на Янев, с цел да мине бариерата, а останалите съразмерно към ГЕРБ и Движение за права и свободи И това в идващия, или по-следващия парламент ще бъде новата коалиция „ ГАЗПРОМ” – ГЕРБ, Движение за права и свободи и Радев (Янев). Няма потребност от комплицирани схеми и пазаруване на гласове, следеният избор от държавната администрация е задоволителен, на ниска цена, сигурен и резистентен – може да бъде употребен и на последващи избори без спомагателни опасности, разноски и старания.

От няколко дни БОЕЦ разкриваме процеса на всеобщи уволнения в държавната администрация на приблизително и ниско равнище и внедряването на фрагменти на Движение за права и свободи и ГЕРБ. За управителни длъжности Радев залага съществени на някогашни военни, някогашни чиновници на Министерство на вътрешните работи и сътрудници на Държавна сигурност (бивши ченгета няма). „ Преврат на зелените чорапи” нарекохме го от БОЕЦ. Типичен случай е от Видин – за регионален шеф е назначен Огнян Асенов – някогашен регионален началник на Министерство на вътрешните работи и сътрудник на Държавна сигурност. След неговото назначение последва бърза чистка на специалисти и адвокати, а за зам. регионален е назначен човек на Движение за права и свободи. Голяма гласност получи куриозния случай от през вчерашния ден, когато БОЕЦ влязохме с камера в кабинета на регионалния шеф, с цел да го питаме за уволненията и той избяга и се скри в тоалетната. Един от уволнението е и член на БОЕЦ – Георги Карамфилов – правист и специалист, отхвърлен поради дейната си гражданска позиция против корупцията и мафията и активността му с БОЕЦ.

Това са рискови процеси и БОЕЦ не просто предизвестяваме, а призоваваме за дейности за тяхното разкритие и обезвреждане. Говорим за брутално манипулиране на изборите. Няма да позволим на мафията и кремълската пета колона да ни вкарат отново в блатото на корупцията и зависимостите. И се връщаме към огромния въпрос за отговорността и неналичието на правдивост, което слага пред нас още веднъж най-важната цел – отстраняването на Гешев! Това е първата стъпка към същинската смяна.

Битката продължава!

БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР