Дойдоха толкова много инвеститори, че задръстихме пътищата. Асфалтът не се

...
Дойдоха толкова много инвеститори, че задръстихме пътищата. Асфалтът не се
Коментари Харесай

Борисов строи нови пътища, защото инвеститорите задръстили старите

Дойдоха толкоз доста вложители, че задръстихме пътищата. Асфалтът не се яде, само че той основава милиарди вложения и хиляди работни места. Надявам се да заплащат и добре. Необходима е инфраструктура. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов при следващото рязане на лента, на което участва и начерта извънредно розово бъдеще за българската иконимика. Обясни също по какъв начин ни заливат големи вложения и по какъв начин трафикът е толкоз огромен, че не смогва да строи нови пътища. Борисов откри и нов логистичен център на мебелна компания в Божурище.
В индустриалната зона в Божурище минават по 4 камиона на 10 минути. Има взрив на вложенията в тази зона. Този път, който планирахме да разширяваме - няма да свърши никаква работа, продължи с хвалбите Борисов.
И продължи: " Имаме толкоз доста поръчки за вложения, за милиарди левове, за стотици служащи, добре платени. Неслучайно вложителите питат за инфраструктурата. Когато си направил инвестиция за 200 млн. лв., е разумно да питаш и за инфраструктурата. Вчера ми показаха плана и по тази причина ще се направи Околовръстен път - от бул. " Царица Йоана " и ще се свърже с автомагистралата за Сърбия ".
Борисов начерта и идващите си проекти за пътни градежи. Трябва да създадем околовръстен път, който да свърже от двете страни Божурище, обикаляйки града, и да го свържем с автомагистралата за Сърбия, тъй като всичко отива на Запад и надлежно към западната и източната дъга, „ Марица “, „ Тракия “, за Азия и морето, обясни министър председателят. Обеща обилно, че в бюджета за следващата година ще обезпечи пари за този път, тъй като трябвало да се усъвършенства животът на хората в Божурище.
Той бе безапелационен, че " през днешния ден у нас се прави стопанска система, фабрики, хиляди ТИР-ове с продукция напущат България, по тази причина и износът ни е максимален за всички времена ". И още един път заключи, че за всичко това " трябват пътища ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР