Дойдеше ли БСП спираха всички фондове, сега е същото, защото

...
Дойдеше ли БСП спираха всички фондове, сега е същото, защото
Коментари Харесай

Борисов: Обричат ни на фалит с лявата популистка политика

Дойдеше ли Българска социалистическа партия спираха всички фондове, в този момент е същото, тъй като се води популистка лява политика, която обрича на банкрут. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред към 1000 членове и симпатизанти на партията във Велико Търново, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Борисов предизвести, че, „ в случай че в този момент не победим и не създадем държавно управление, при последващи избори няма смисъл да вършим пропаганда “. Той съобщи, че за тези 2 години, в които не е на власт има цялостен застой и нищо не е направено за подобряването на инфраструктурата и изискванията на живот както на Велико Търново, по този начин и на жителите на цялата страна.

„ Автомагистрала „ Хемус “ щеше да е стигнал до възела на 20 км от вас, сред Плевен и Ловеч беше съвсем подготвена и трасето до Търново съм го минавал, по тази причина строяхме ин хаус процедури, тъй като сте безпределно изостанали – целият северозапад и север. Строяхме бързо, до момента в който едните вършат мостовете и тунелите, други правеха друго. Всичко беше спряно. Ние оставихме по сметка 1,2 милиарда лева, с цел да могат да го продължат “, сподели Борисов.

Той напомни, че с помощта на неговото ръководство са били санирани гратис 32 блока. „ Това е най-хубавата обществена политика, няма по-добра. Досега щяхме да се изкарали най-малко още 20 от тях “, уточни водачът на ГЕРБ.

Борисов съобщи, че да миналите две години Политическа партия и техните сътрудници не са създали нищо, с цел да дойдат парите по ПВУ. „ Когато бяхме на власт са работили 98% еврофондовете “, даде за образец той и добави: Дойдеше ли Българска социалистическа партия спираха всички фондове, в този момент е същото, тъй като се води популистка лява политика, която обрича на банкрут. Спасява ни оръжейната индустрия, че изнасяме оръжия за Украйна, ток.

„ Сега Росица Велкова, финансовият министър, желае да таксува бизнеса с 33% налог. В основата на програмата на ГЕРБ е да държим налозите най-ниски в Европейски Съюз “, съобщи още Борисов. „ Оставихме 1 милиарда лева за ВИК бранша, за две години похарчиха и тези пари и в този момент като си пожелавате – желаеме още веднъж да станеш министър председател, то това е неприятно благопожелание, тъй като те всичко похарчиха и пропиляха. Ние не сме богове, ние сме хора и сме го реализирали всичко това с време и вашата поддръжка и по тази причина сме се старали да вършим всичко, което да ви е положително. ПП-ДБ не могат да създадат кабинет с ГЕРБ, Движение за права и свободи, в случай че през вчерашния ден няма нова коалиция ПП-ДПС, благословена от белгийския министър председател “, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР