Дойде времето, в което народовластието отново ще диктува политическата картина.

...
Дойде времето, в което народовластието отново ще диктува политическата картина.
Коментари Харесай

Здравейте, швейцарци

Дойде времето, в което народовластието още веднъж ще диктува политическата картина. Както в Швейцария. Поне на думи. През седмицата патриотите и социалистите се надпреварваха кой да инициира референдум „ за” и „ против” Истанбулската спогодба, бързайки ревностно да изпреварят референдума на другия, с цел да оберат рейтинг точките на публичното утвърждение.

Социалистите желаят да ни питат: „ Против ли сте Народно събрание на Република България да ратифицира по този начин наречената Истанбулска спогодба?”, а патриотите в лицето на Красимир Каракачанов готвят въпросник, обвързван със „ съгласни ли сте с въвеждането на трети пол, обществен пол и джендър еднаквост в българското законодателство, обучение и прочее”.

Социалистите бяха халосани от Брюксел, тъй като подвигат пушилка в България, а през декември подкрепили почтително конвенцията на Съвета на партията на европейските социалисти в Лисабон. А патриотите се скараха, тъй като Симеонов нарекъл „ глупотевина” концепцията на Каракачанов. Може би от чисто мъжка, политическа ревнивост?

Ако би трябвало да сме почтени, патриотите имат преимущество, тъй като от Вътрешна македонска революционна организация първи заговориха за Истанбулската спогодба, а Корнелия Нинова просто употребява случая, с цел да влезе „ мъжки” в междуполовия безпорядък. Така представителят на „ първия пол” Каракачанов, в случай че следваме хронологията на основаването на индивида в Библията, подаде топката на „ втория пол” Нинова, с цел да се родят не един, а два референдума за „ третия пол”.

Какво написа в тази спогодба загуби всякакво значение. В днешния свят не е значимо кое какво е, а какво някой ти изяснява, че е. Запомнете това. Навремето хората си присаждаха коса, а в този момент ни насаждат какво да мислим. Важното е да сме разграничени и надалеч от тематиките, които могат да навредят на политическия имидж.

Двама мъже и половина. Симеонов назовава „ глупотевина” концепцията на Каракачанов, който желае да изпревари Нинова. Къде отидоха дамите? Нали в тази спогодба ставаше дума за тях? На никого не му пука. Като в оня анекдот – че в случай че представителят на първия пол не бие постоянно втория, значи е трети пол.

Вижте, тази спогодба е информационен феномен. Ако тази дъвка се беше появила в навечерието на парламентарни избори, не би трябвало да се съмнявате, че цялата акция, даже и на тези, които сега мълчат, щеше да се основава върху Истанбулската спогодба.

Посланията, които пристигнаха от политиците са толкоз ефикасни и толкоз сладко разделящи, че и най-хубавите имидж мейкъри мъчно биха провели толкоз ефикасна интервенция. Тя просто е за учебниците.

Затова не се учудвайте, че сега и леви и патриоти приказват за референдуми и се вълнуват толкоз мощно от сексуалността на популацията, до момента в който мълчат за референдума за изборната система, иницииран от „ Шоуто на Слави”.

Няма да чуете някой да инициира референдум с въпрос – „ Искате ли самостоятелна институция за битка с корупцията” или нещо друго.

Просто не приемайте Истанбулската спогодба. Така най-малко ще спестим доста милиони, които биха отишли за референдумите на леви и патриоти. Тези пари могат да бъдат употребявани за доста други неща.

Но по този начин е в политиката – пуснеш димка, опушиш пейзажа. Но с тези обществени мрежи, въздуха е застоял и мъглата седи дълго. И ориентацията става все по-трудна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР