Дойде моментът за завършека на тазгодишното Открито първенство на Австралия.

...
Дойде моментът за завършека на тазгодишното Открито първенство на Австралия.
Коментари Харесай

Играта на форума: прогнози за ден №14 на Australian Open


Дойде моментът за завършека на тазгодишното Открито състезание на Австралия. Един против различен ще се изправят двама от огромните любимци – третият подложен Стефанос Циципас и рекордьорът по трофеи в шампионата Новак Джокович. До момента статистика е изрично на страната на сърбина, който завоюва 10 от 12-те досегашни дуела посред им.

Като мнения под тази публикация можете да дадете своите прогнози за мачовете на Rod Laver Arena от последния ден на конкуренцията.
Rod Laver Arena, начало в 06:00 ч.
Крейчикова/Синякова – Аояма/Шибахара
От 10:30 ч.
Стефанос Циципас – Новак Джокович

До среднощ имате време за прогнози за победител в даден брой сетове. Пример: Циципас – Джокович 3:1.

Целта на участниците в Играта би трябвало да бъде оптимално точни прогнози и надлежно оптимален брой извоювани точки. При еднакъв резултат в точките на двама или повече участници, победител е този, който е познал повече първенци. При тъждество идващ аршин е познати финалисти. При ново тъждество идващ аршин е по-голям сбор познати мачове.

Правила на играта

Участниците в Играта би трябвало да разгласяват прогнозите си във форума на Тенискафе, като за задачата всеки ден ще се пуска специфична тематика. Там ще бъдат оповестени всекидневно в изведени мнения и краткотрайните резултати, тъй че всеки участник да може да си следи получените точки и мястото в класацията.

Победителят в Играта ще получи специфична премия, предоставена от SportBox – спортно горнище на Wilson , с което да се насочите към кортовете и да отпразнувате успеха си.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР