Дойде краят на груповата фаза от за сезон 2021/22. А

...
Дойде краят на груповата фаза от за сезон 2021/22. А
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Байерн Мюнхен - Барселона 0:0

Дойде краят на груповата фаза от за сезон 2021/22. А неговият свършек ще е извънредно зрелищен, защото в един от конфликтите приема вкъщи , който съвсем сигурно ще отпадне и ще се насочи към Лига Европа при загуба, тъй че залогът е изключително висок.
Голямото дерби на кръга в шампионата ще се състои на " Алианц Арена " и бе поверено за управление от УЕФА на 41-годишния румънски съдия Овидиу Хацеган. Срещата стартира в 22:00 часа българско време и ще можете да я следите .
СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:
БАЙЕРН МЮНХЕН: Нойер – Упамекано, Зюле, Павар, Левандовски, Сане, Коман, Дейвис, Толисо, Мюлер, Мусиала
БАРСЕЛОНА: Тер Стеген – Дест, Пике, Араухо, Бускетс, Дембеле, Депай, Лангле, Жорди Алба, Де Йонг, Гави
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Барселона си усложни живота и след загуба и еднакъв против Бенфика, довечера има потребност от победа над баварците, защото при друг резултат и триумф за Бенфика вкъщи против Динамо Киев (който е доста вероятен), каталунците остават 3-ти и отиват в Лига Европа. Към момента Байерн е водач с 15 точки, Барселона е втори със 7, а след тях са точно Бенфика с 5 и Динамо с 1.
Байерн е спечелил всичките си мачове досега и ще опита да приключи единствено с победи. Това е правено в историята единствено от Милан (1992/93), ПСЖ (1994/95), Спартак Москва (1995/96), Барселона (2002/03), точно Байерн (2019/20), а от тази година към този момент и от Ливърпул и Аякс. Само Реал Мадрид обаче го е правил на два пъти (2011/12 и 2014/15).
Баварците вкарват приблизително по изумителните 3,8 гола на мач в групата през този сезон, а през днешния ден ще са в въодушевление след триумфа над Борусия (Дортмунд) през уикенда. Барселона пък влиза в мача след... загуба с 0:1 от Бетис.
Притеснително за каталунците е и че са вкарали единствено 4 гола в последните си 8 мача в Шампионска лига, а също така не са вкарали повече от едно попадение в шампионата от декември 2020 година - най-дългата им серия по този индикатор в надпреварата.
Звездата на Байерн Томас Мюлер обожава да вкарва против Барселона и има 7 гола в последните си 6 мача против този противник в Шампионска лига. Очаква се Усман Дембеле да е на линия за испанците, а той има директно присъединяване в три гола от последните четири конфликта против Байерн (гол и 2 асистенции).
Същевременно Байерн вкарва 2 или повече гола в 11 от последните си срещи в този шампионат. Чупо-Мотинг, Горецка, Кимих, Сабитцер са по-сериозните изчезнали за домакините, до момента в който Агуеро, Брейтуейт, Фати, Педри и Роберто няма да са разполагаем за испанците, като Жорди Алба е под въпрос.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР