Доведеният син на Румен Радев е започнал официално работа, научи

...
Доведеният син на Румен Радев е започнал официално работа, научи
Коментари Харесай

Шуробаджанащина по върховете! Радев уреди доведения си син на сладък пост

Доведеният наследник на Румен Радев е почнал публично работа, научи „ Ретро “. От началото на септември Страхил Свиленски, който е правоприемник на първата дама Десислава от брака й със социалиста Георги Свиленски, е част от екипа на интернационалната компания „ Прайс уотърхаус купърс “. Компанията се занимава с действия в областта на консултантските услуги, а синът на Деси Радева е назначен в българския й клон, чиято централа е в центъра на София.

Страхил заема позицията на младши съветник по обезпечаване. Според информация в интернет заплащането му за година възлиза на 20 хиляди лв.. Свиленски-младши е измежду най-младите попълнения в екипа и в случай че успее да се потвърди в професионално отношение, ще има късмет за още по високо заплащане, защото компанията е с активи за милиони и действа на територията на доста страни. Шефът на българското посланичество Божидар Нейчев в действителност бил персонален прочут на президента Румен Радев. Държавният глава нееднократно се е включвал в разнообразни начинания на компанията и е бил патрон на техни акции. Предвид обстоятелството, че е в близки връзки с доведения си наследник Страхил, по всяка възможност е съдействал за новото му работно място.

синът на Десислава Радева се прибра от Америка у нас преди година. Досега Свиленски-младши не успяваше да откри призванието си. В Съединени американски щати той приключи бакалавър по „ Бизнес администрация “ в университета „ Маунт Мърси “, щата Айова. След привършване на образованието си зад Океана се върна в родината, само че не продължи към идната степен на образование

магистратурата, въпреки да имаше упоритости да го направи, освен това в някой от влиятелните европейски университети. Синът на първата дама е прекратил дефинитивно и спортната си кариера. От възпитаник той бе волейболна вяра. Играл е за „ Левски “, до момента в който е бил в Испанската гимназия, а по-късно и за университетския отбор в Америка. В свое изявление пред щатски вестник той показа преди години, че желал да продължи с волейбола в Европа, откакто се дипломира, само че очевидно проектите му в спортна посока са се провалили.

Докато беше студент, Страхил натрупа опит и като треньор, само че у нас тази специалност не е добре платена и по тази причина предпочел да практикува по специалността си.

В единственото си изявление до момента наследникът на президентшата не пропусна да подчертае, че с втория му татко Румен Радев са доста близки. Имаме другарски връзки с него. Обичаме да се разхождаме дружно и той постоянно е до мен “, споделя Страхил за своя пастрок. Той има повече от другарска роля в живота ми, само че по този начин ми харесва, тъй като с него е елементарно да се приказва и постоянно мога да му желая съвет “, добавя доведеният наследник на Румен Радев. В същото време президентът и баджанакът му Георги Свиленски не мелят брашно, а една от аргументите била точно, че президентът съумял да стане непосредствен с доведения си наследник. Най щастлива от завръщането на Страхил в България била майка му Деси, която няколко пъти му гостуваше в Щатите, до момента в който той учеше там. Първата Дама не крие, че Съни, както го назовава галено, е огромната й горделивост и за 26-ия му рожден ден на 7 септември не пропуснала да му провежда специфична изненада. След серия от връзки със скандални хубавици Страхил още веднъж е ерген и изгледи скоро Деси да бъде баба не се обрисуват.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР