Доведената внучка на актьора Морган Фрийман Идина Харис разказала на

...
Доведената внучка на актьора Морган Фрийман Идина Харис разказала на
Коментари Харесай

Морган Фрийман е имал сексуална връзка с доведената си внучка?

Доведената внучка на артиста Морган Фрийман Идина Харис разказала на бъдещия си палач Ламар Дейвънпорт, че е имала полова връзка с дядо си, написа New York Daily News. Това е прозвучало в петък (20 април) по време на чуванията по делото за убийството на доведената внучка на Фрийман през 2015 година, прецизира БГНЕС.
" Идена Харис е споделила тайната с Ламар Дейвънпорт и с други, за това, че дядо ѝ е влезнал в неуместна полова връзка ", написа изданието като цитира юриста Ени Констанцо от правосъдната зала. Но вестникът прибавя, че не е известно за какво сходна информация може да е нужна на правосъдното съвещание.
Първите известия за допустима полова връзка на Фрийман с доведената внучка се появиха през 2009 година, а три години по-късно в интернет се разпространяваше информация, че двамата може да се оженят. Фрийман и Харис нарекоха известията " лъжливи ".
Осемдесетгодишният Фрийман е един от най-известните американски артисти. През 2005 година получи " Оскар " за поддържаща роля. За " Уличен шмекер " от 1987 година на Джери Шацбърг получава първата си номинация за премия " Оскар " за най-хубав артист в поддържаща роля.
Известен е от филмите " Непростимо ", " Да возиш мис Дейзи " на Брус Бересфорд, за ролята си там има " Златен глобус ". През 1993 година е режисьорският му дебют с кино лентата " Бофа! ", отдаден на междурасовите проблеми в южноафриканското общество.
През 1995 година е номиниран за " Оскар " за най-хубав артист за " Изкуплението Шоушенк " на Франк Дарабонт. След това взе участие в " Седем " на Дейвид Финчър и " Целуни девойките " на Гари Фледър.
През 2005 година получава " Оскар " за най-хубав артист в поддържаща роля за " Момиче за милиони " на Клинт Истууд. Снима се и във филми на Кристофър Нолан - " Батман първоначално ", " Черният рицар ", " Черният рицар: Възраждане ".
Освен " Оскар " -ът му от 2005 година, има две награди " Златен глобус " (1989 година и 2012 година), както и приз " Сребърна мечка " е от кинофестивала в Берлин през 1989 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР